Menu
Orion Aroma sütőedény fedővel Orion Aroma sütőedény fedővel
Alumínium sütőedény, amit a megszokott módon használhat sütéshez, különféle húsok elkészítésekor, kedvének megfelelően, ráteheti a fedőt vagy sem. A sütőedény belső felülete tapadásgátló bevonatot kapott, ami kis mennyiségű zsiradék használatát teszi lehetővé. A külső felület kialakításának köszönhetően mindenféle sütőbe – még az indukciós sütőbe is – behelyezheti a sütőedényt – max. 260 °C-ig, az üvegfedőt max. 200 °C-ig. Másik nagy előnye füleiben mutatkozik meg, amiket excentrikusan helyeztek el és így még kényelmesebben helyezhető be a sütőbe. Anyaga: öntött alumínium edény tapadásgátló bevonattal. Egyéb előnye a könnyű súlya és a hordozhatósága. Az egyik helyről a másikra való áthelyezéshez javasoljuk, hogy használjon konyhai edényfogó kesztyűt. Mosogatógépben is mosható.Méretei: belseje: 38 x 25 x 13 cm külseje: 43 x 30 x 13,5 cm teljes magassága: 20 cm
4,0 18
13945

Orion Aroma sütőedény fedővel

árengedmény -4%

Orion Aroma sütőedény fedővel

18 értékelés
Eredetileg: 14 495 Ft | Kedvezmény: 550 Ft 13 945 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2020.09.30 szerda  
A vásárlással kap 271 Kényelempont

LeírásAlumínium sütőedény, amit a megszokott módon használhat sütéshez, különféle húsok elkészítésekor, kedvének megfelelően, ráteheti a fedőt vagy sem. A sütőedény belső felülete tapadásgátló bevonatot kapott, ami kis mennyiségű zsiradék használatát teszi lehetővé. A külső felület kialakításának köszönhetően mindenféle sütőbe – még az indukciós sütőbe is – behelyezheti a sütőedényt – max. 260 °C-ig, az üvegfedőt max. 200 °C-ig. Másik nagy előnye füleiben mutatkozik meg, amiket excentrikusan helyeztek el és így még kényelmesebben helyezhető be a sütőbe. Anyaga: öntött alumínium edény tapadásgátló bevonattal. Egyéb előnye a könnyű súlya és a hordozhatósága. Az egyik helyről a másikra való áthelyezéshez javasoljuk, hogy használjon konyhai edényfogó kesztyűt. Mosogatógépben is mosható.
 
Méretei:
  • belseje: 38 x 25 x 13 cm
  • külseje: 43 x 30 x 13,5 cm
  • teljes magassága: 20 cm

Anyag: alumínium + üveg
Áram: igen
Gáz: igen
Indukció: igen
Magasság: 20 cm
Mosogatógép: igen
Szín: fekete
Üvegkerámia: igen
 105054
Megosztás
orion

Értékelés

4,0 (18 értékelés)
88 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni