Orion Aroma sütőedény fedővel Orion Aroma sütőedény fedővel
Alumínium sütőedény, amit a megszokott módon használhat sütéshez, különféle húsok elkészítésekor, kedvének megfelelően, ráteheti a fedőt vagy sem. A sütőedény belső felülete tapadásgátló bevonatot kapott, ami kis mennyiségű zsiradék használatát teszi lehetővé. A külső felület kialakításának köszönhetően mindenféle sütőbe – még az indukciós sütőbe is – behelyezheti a sütőedényt – max. 260 °C-ig, az üvegfedőt max. 200 °C-ig. Másik nagy előnye füleiben mutatkozik meg, amiket excentrikusan helyeztek el és így még kényelmesebben helyezhető be a sütőbe. Anyaga: öntött alumínium edény tapadásgátló bevonattal. Egyéb előnye a könnyű súlya és a hordozhatósága. Az egyik helyről a másikra való áthelyezéshez javasoljuk, hogy használjon konyhai edényfogó kesztyűt. Mosogatógépben is mosható.Méretei: belseje: 38 x 25 x 13 cm külseje: 43 x 30 x 13,5 cm teljes magassága: 20 cm
4,0 21
16195

Orion Aroma sütőedény fedővel

Ingyenes szállítás
Orion Aroma sütőedény fedővel

Orion Aroma sütőedény fedővel

21 értékelés
16 195 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: 2021.07.27 kedd  
A vásárlással kap 363 Kényelempont

LeírásAlumínium sütőedény, amit a megszokott módon használhat sütéshez, különféle húsok elkészítésekor, kedvének megfelelően, ráteheti a fedőt vagy sem. A sütőedény belső felülete tapadásgátló bevonatot kapott, ami kis mennyiségű zsiradék használatát teszi lehetővé. A külső felület kialakításának köszönhetően mindenféle sütőbe – még az indukciós sütőbe is – behelyezheti a sütőedényt – max. 260 °C-ig, az üvegfedőt max. 200 °C-ig. Másik nagy előnye füleiben mutatkozik meg, amiket excentrikusan helyeztek el és így még kényelmesebben helyezhető be a sütőbe. Anyaga: öntött alumínium edény tapadásgátló bevonattal. Egyéb előnye a könnyű súlya és a hordozhatósága. Az egyik helyről a másikra való áthelyezéshez javasoljuk, hogy használjon konyhai edényfogó kesztyűt. Mosogatógépben is mosható.
 
Méretei:
  • belseje: 38 x 25 x 13 cm
  • külseje: 43 x 30 x 13,5 cm
  • teljes magassága: 20 cm

Paraméterek és specifikáció

Anyag: alumínium + üveg
Áram: igen
Gáz: igen
Indukció: igen
Magasság: 20 cm
Mosogatógép: igen
Szín: fekete
Üvegkerámia: igen

Katalógusszám:

 105054
Megosztás
orion

Értékelés

4,0 (21 értékelés)
90 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez van 2 kérdések

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni