Menu
Orion Aroma 3 darabos sütőedény készlet fedővel Orion Aroma 3 darabos sütőedény készlet fedővel
Alumínium sütőedény fedővel, amit a megszokott módon használhat sütéshez, különféle húsok elkészítésekor, kedvének megfelelően, ráteheti a fedőt vagy sem. A középső rész, mint alacsony tepsi, vagy serpenyő sütéshez és olajban sütéshez. A sütőedény belső felülete tapadásgátló bevonatot kapott, ami kis mennyiségű zsiradék használatát teszi lehetővé. A külső felület kialakításának köszönhetően mindenféle sütőbe – még az indukciós sütőbe is – behelyezheti a sütőedényt – max. 260 °C-ig, az üvegfedőt max. 200 °C-ig. Másik nagy előnye füleiben mutatkozik meg, amiket excentrikusan helyeztek el és így még kényelmesebben helyezhető be a sütőbe. Anyaga: öntött alumínium edény tapadásgátló bevonattal, a fedő üvegből rozsdamentes kiöntővel. Egyéb előnye a könnyű súlya és a hordozhatósága. Az egyik helyről a másikra való áthelyezéshez javasoljuk, hogy használjon konyhai edényfogó kesztyűt. Méreket: középső rész – belső 38x25x5 cm, külső 43x30x5,5 cm alsó rész - belső 38x25x13 cm, külső 43x30x13,5 cm teljes magasság: 20 cm
4,5 8
21745

Orion Aroma 3 darabos sütőedény készlet fedővel

Ingyenes szállítás

Orion Aroma 3 darabos sütőedény készlet fedővel

8 értékelés
21 745 Ft  Áfával
Elérhetőség: 5 db van raktáron
Önnél: 2020.07.14 kedd  
A vásárlással kap 504 Kényelempont

LeírásAlumínium sütőedény fedővel, amit a megszokott módon használhat sütéshez, különféle húsok elkészítésekor, kedvének megfelelően, ráteheti a fedőt vagy sem. A középső rész, mint alacsony tepsi, vagy serpenyő sütéshez és olajban sütéshez. A sütőedény belső felülete tapadásgátló bevonatot kapott, ami kis mennyiségű zsiradék használatát teszi lehetővé. A külső felület kialakításának köszönhetően mindenféle sütőbe – még az indukciós sütőbe is – behelyezheti a sütőedényt – max. 260 °C-ig, az üvegfedőt max. 200 °C-ig. Másik nagy előnye füleiben mutatkozik meg, amiket excentrikusan helyeztek el és így még kényelmesebben helyezhető be a sütőbe. Anyaga: öntött alumínium edény tapadásgátló bevonattal, a fedő üvegből rozsdamentes kiöntővel. Egyéb előnye a könnyű súlya és a hordozhatósága. Az egyik helyről a másikra való áthelyezéshez javasoljuk, hogy használjon konyhai edényfogó kesztyűt.
 
Méreket:
  • középső rész – belső 38x25x5 cm, külső 43x30x5,5 cm
  • alsó rész - belső 38x25x13 cm, külső 43x30x13,5 cm
  • teljes magasság: 20 cm

Anyag: alumínium
Áram: igen
Felmelegítés a sütőben: igen
Gáz: igen
Indukció: igen
Mosogatógép: igen
Üvegkerámia: igen
 106811
Megosztás
orion

Értékelés

4,5 (8 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
2 vélemény

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni