Menu
Orion 2 db szárítógolyó Orion 2 db szárítógolyó
A szárítógép akár 25% -kal csökkenti a szárítási időt. Egyszerűen tegye mindkét golyót a szárítógépbe. A gyapjú elnyeli a maradék nedvességet, amikor a szárítógép dobjában mozognak, a golyók elválasztják a ruhaneműt egymástól, hogy a forró levegő hatékonyabban tudjon keringeni. Természetesen puhítják a ruhaneműt. Időt és pénzt takarít meg az energián - amikor használja őket, nem kell többé  textillágyítót, öblítőt vagy illatos törlőkendőket használni a szárítóban. Miután kihúzta a ruhaneműt a szárítóból, nyitott ajtónál a szárítógép dobjában hagyhatja a golyókat. A szárított ruha kevésbé gyűrött, és a ruhák nagy részét nem is kell vasalni.Nem okoznak zajt a szárítóban - könnyű és csendes. Nem mérgező és vegyszerek nélkül.Anyaga: antibakteriális és gombaellenes juhgyapjú.
0,0 0
1745

Orion 2 db szárítógolyó

Újdonság
Ezen a héten 9 ügyfél vásárolta meg

Orion 2 db szárítógolyó

1 745 Ft  Áfával
Elérhetőség: Úton van
Önnél: 2020.12.08 kedd  
A vásárlással kap 50 Kényelempont

LeírásA szárítógép akár 25% -kal csökkenti a szárítási időt. Egyszerűen tegye mindkét golyót a szárítógépbe. A gyapjú elnyeli a maradék nedvességet, amikor a szárítógép dobjában mozognak, a golyók elválasztják a ruhaneműt egymástól, hogy a forró levegő hatékonyabban tudjon keringeni. Természetesen puhítják a ruhaneműt. Időt és pénzt takarít meg az energián - amikor használja őket, nem kell többé  textillágyítót, öblítőt vagy illatos törlőkendőket használni a szárítóban. Miután kihúzta a ruhaneműt a szárítóból, nyitott ajtónál a szárítógép dobjában hagyhatja a golyókat. A szárított ruha kevésbé gyűrött, és a ruhák nagy részét nem is kell vasalni.
 
Nem okoznak zajt a szárítóban - könnyű és csendes. Nem mérgező és vegyszerek nélkül.
 
Anyaga: antibakteriális és gombaellenes juhgyapjú.

A szettben található darabok száma: 2 db
Anyag: 90 % poliészter, 10 % gyapjú
Átmérő: 7 cm
Szín: fehér
 119247
Megosztás
orion

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni