OPINEL Trekking kés, világoskék OPINEL Trekking kés, világoskék
 Ikonikus formájú, univerzális összecsukható kés az Opinel márkától, színes gyertyános nyéllel és ViroBlock biztosítékkal. Nagyszerű segítőtársa lesz utazás, táborozás vagy kirándulások során, ami mindig kéznél lesz. A kés szabadalmaztatott ViroBlock biztosítékkal van felszerelve - nemcsak a penge becsukása, hanem a kinyitása ellen is.   Az Opinel márkájú késekhez kiváló minőségű svéd 12C27 acélt (Sandvik) választottak.Ez az acél rendkívül korrózióálló és könnyen karbantartható a hozzáadott krómnak köszönhetően. A szén hozzáadása az acélhoz (0,40%) kiváló élt biztosít, amely a formáját akkor is megtartja, ha keményebb anyaggal érintkezik, csiszolás nélkül.   A gyertyánfa nyél nagyon hasonlít a bükk nyélhez, azzal a különbséggel, hogy a gyertyán sokkal könnyebb, és nincs olyan jellegzetes mintázata. Ezért lehetnek olyan gazdagok és tartósabbak a késszínek .
5,0 1
3395

OPINEL Trekking kés, világoskék

Kiárusítás -34%
OPINEL Trekking kés, világoskék

OPINEL Trekking kés, világoskék

1 értékelés
Eredetileg: 5 145 Ft | Kedvezmény: 1 750 Ft 3 395 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 2 db
Önnél: 2021.09.29 szerda  
A vásárlással kap 18 Kényelempont

LeírásIkonikus formájú, univerzális összecsukható kés az Opinel márkától, színes gyertyános nyéllel és ViroBlock biztosítékkal. Nagyszerű segítőtársa lesz utazás, táborozás vagy kirándulások során, ami mindig kéznél lesz. A kés szabadalmaztatott ViroBlock biztosítékkal van felszerelve - nemcsak a penge becsukása, hanem a kinyitása ellen is.
 
Az Opinel márkájú késekhez kiváló minőségű svéd 12C27 acélt (Sandvik) választottak.Ez az acél rendkívül korrózióálló és könnyen karbantartható a hozzáadott krómnak köszönhetően. A szén hozzáadása az acélhoz (0,40%) kiváló élt biztosít, amely a formáját akkor is megtartja, ha keményebb anyaggal érintkezik, csiszolás nélkül.
 
A gyertyánfa nyél nagyon hasonlít a bükk nyélhez, azzal a különbséggel, hogy a gyertyán sokkal könnyebb, és nincs olyan jellegzetes mintázata. Ezért lehetnek olyan gazdagok és tartósabbak a késszínek
.

Paraméterek és specifikáció

A penge hosszúsága: 8 cm
Mosogatógép: nem
Szín: kék

Katalógusszám:

 120995
Megosztás

Értékelés

5,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni