Menu
Little Joe légfrissítő, new car Little Joe légfrissítő, new car
A Little Joe egyedi légfrissítőt a Supair Drive AG svajci illatgyártótól kivételes illat és különleges 3D külső jellemzi. Little Joe egy mosolygó figura, ami kellemes hangulatot varázsol autójában.A new car illat az új autó illatával a gazdagság, pénz,  jólét érzetét idézi. Arra az időkre emlékeztet, mikor autója új volt. Az illat a járművek belső terében felhasznált anyagok illatának keverékéből készült.Az illatozó fikura mellet egy tartó is található, mellyel  az autó szellőzőrácsába rögzíthető. Több színváltozatban kínáljuk választási lehetőség nélkül
4,5 5
1495

Little Joe légfrissítő, new car

Little Joe légfrissítő, new car

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA Little Joe egyedi légfrissítőt a Supair Drive AG svajci illatgyártótól kivételes illat és különleges 3D külső jellemzi.
 
Little Joe egy mosolygó figura, ami kellemes hangulatot varázsol autójában.
 
A new car illat az új autó illatával a gazdagság, pénz,  jólét érzetét idézi. Arra az időkre emlékeztet, mikor autója új volt. Az illat a járművek belső terében felhasznált anyagok illatának keverékéből készült.
 
Az illatozó fikura mellet egy tartó is található, mellyel  az autó szellőzőrácsába rögzíthető. Több színváltozatban kínáljuk választási lehetőség nélkül

Magasság: 5 cm
Mélység: 2 cm
Szélesség: 4 cm
Szín: türkiz
 680364
Megosztás

Értékelés

4,5 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni