Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm
Ezek a luxus szőnyegek a belga Ligne Pure gyártótól közismerten a legjobb minőségű alapanyagokból, hagyományos kézimunkával készülnek, válogatott természetes, vagy szintetikus anyagokból. A termékekre jellemző a kreatí mintázat és az elegáns időtálló kivitelezés. A klasszikus egyszerűséget, de a frissítő divatos trendeket is megtalálja kínálatukban. Modern kézimunkával készült darabszőnyeg - Adore, amely 100% poliészterből készült vonzó elegáns fekete színben. Remekül kiegészíti lakása belterének hangulatát és új ízt ad neki. Hosszú szálainak köszönhetően szép puha. Az ilyen szőrös szőnyegen élvezet mezítláb sétálni.
0,0 0
194845

Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm

Ingyenes szállítás
Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm

Ligne Pure darabszőnyeg Reflect Adore fekete, 140 x 200 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEzek a luxus szőnyegek a belga Ligne Pure gyártótól közismerten a legjobb minőségű alapanyagokból, hagyományos kézimunkával készülnek, válogatott természetes, vagy szintetikus anyagokból. A termékekre jellemző a kreatí mintázat és az elegáns időtálló kivitelezés. A klasszikus egyszerűséget, de a frissítő divatos trendeket is megtalálja kínálatukban.
 
Modern kézimunkával készült darabszőnyeg - Adore, amely 100% poliészterből készült vonzó elegáns fekete színben. Remekül kiegészíti lakása belterének hangulatát és új ízt ad neki. Hosszú szálainak köszönhetően szép puha. Az ilyen szőrös szőnyegen élvezet mezítláb sétálni.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: 100 % poliészter
Magasság: 7,5 cm
Méret: 140 x 200 cm
Súly: 6250 g/m2
Szín: fekete

Katalógusszám:

 207515
Megosztás
lignepure

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni