Leírás
                            
Praktikus Lamart Bonte tortaforma édes és sós sütemények készítéséhez. 60 °C és 230 °C közötti hőmérsékletet a tulajdonságok és műszaki paraméterek változása nélkül bírja. A forma sütőben használható, de a hűtőszekrényben is elfér. 
 
A forma tapadásmentessége biztosítja az ételek és finomságok könnyű és gyors eltávolítását. Könnyen mosható szivaccsal folyó víz alatt vagy mosogatógépben. 
  
Anyaga szénacél és szilikon. 
 
Figyelem: a tapadásmentesség megőrzése érdekében ajánlott a formát kb. 10 percre forró vízbe tenni, különösen ragadós tészták sütése után. Ha kis mennyiségű zsiradékkal süt valamit, akkor a forma tapadásmentességét javíthatja egy könnyű zsírréteggel vagy kakaó- vagy lisztporral
FIGYELEM! Helytelen használat esetén a felhasználó viseli a sérülés kockázatát.