Menu
Kela WC szett Liam, fekete Kela WC szett Liam, fekete
Ennek a WC szettnek a különlegessége a kefe edényében rejlik, melyet a Kela márka tervezői eredetivé, és stilusossá alkottak. Az univerzális fekete színe fényes felülettel grantáltan kiegészíti a mellékhelységet a Liam kollekció további kiegészítőivel együtt.A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség.
0,0 0
12295

Kela WC szett Liam, fekete

Kela WC szett Liam, fekete

12 295 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.03.04 szerda  
A vásárlással kap 208 Kényelempont

LeírásEnnek a WC szettnek a különlegessége a kefe edényében rejlik, melyet a Kela márka tervezői eredetivé, és stilusossá alkottak. Az univerzális fekete színe fényes felülettel grantáltan kiegészíti a mellékhelységet a Liam kollekció további kiegészítőivel együtt.
 
A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség.

Anyag: 100 % akril
Magasság: 41,5 cm
Mélység: 11,5 cm
Szélesség: 16 cm
Szín: fekete
 678460
Megosztás
kela

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni