Menu
Kela Valura fogkefetartó pohár Kela Valura fogkefetartó pohár
 A KELA fogkefetartó pohár kialakítását a természetes kő külseje ihlette, és ez az egész termékcsaládra jellemző. Egészítse ki a fürdőszobáját a Valura termékcsalád további, ötletes kialakítású darabjaival.   A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség.
0,0 0
4945

Kela Valura fogkefetartó pohár

Kela Valura fogkefetartó pohár

4 945 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.03.06 péntek  
A vásárlással kap 105 Kényelempont

LeírásA KELA fogkefetartó pohár kialakítását a természetes kő külseje ihlette, és ez az egész termékcsaládra jellemző. Egészítse ki a fürdőszobáját a Valura termékcsalád további, ötletes kialakítású darabjaival.
 
A KELA márkanevet 1903-ban jegyezték be Németországban, a gyártó története több, mint száz éves múltra tekint vissza. A vállalat a mai napig nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi piacon is erős pozíciókat szerzett. A háztartások részére készült termékeik, közöttük főként a fürdőszobai és konyhai kellékek ismérvei az innovatív koncepció, az időtálló dizájn és a kompromisszumok nélküli kiváló minőség.

Anyag: polyston
Magasság: 10 cm
Mélység: 6 cm
Szélesség: 10 cm
Szín: bézs
 678468
Megosztás
kela

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni