Menu
Kela Nora szappantartó, szürke Kela Nora szappantartó, szürke
Ez a KELA márkájú szappantartó nagyon erős műanyagból készült, szürkésfehér kivitelezésben. A szappantartó méretei 12 x 9 x 3 cm. Egészítse ki fürdőszobáját a Nora kollekció további stílusos termékeivel.  A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlenformatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
4,5 6
1745

Kela Nora szappantartó, szürke

Kela Nora szappantartó, szürke

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ez a KELA márkájú szappantartó nagyon erős műanyagból készült, szürkésfehér kivitelezésben. A szappantartó méretei 12 x 9 x 3 cm. Egészítse ki fürdőszobáját a Nora kollekció további stílusos termékeivel. 

A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: műanyag
Magasság: 3 cm
Mélység: 9 cm
Szélesség: 12 cm
Szín: szürke
 678501
Megosztás
kela

Értékelés

4,5 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni