Menu
Kela Leticia szappanadagoló, 400 ml Kela Leticia szappanadagoló, 400 ml
 A rendkívül eredeti KELA márkájú szappanadagoló szilárd akrilüvegből készül és krómozott pumpával rendelkezik. Az áttetsző, átlátható kivitel luxus felhangot kölcsönöz a terméknek. Az adagoló az eredeti Leticia kollekció tagja.   A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.
4,0 5
4045

Kela Leticia szappanadagoló, 400 ml

Kela Leticia szappanadagoló, 400 ml

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA rendkívül eredeti KELA márkájú szappanadagoló szilárd akrilüvegből készül és krómozott pumpával rendelkezik. Az áttetsző, átlátható kivitel luxus felhangot kölcsönöz a terméknek. Az adagoló az eredeti Leticia kollekció tagja.
 
A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: 100 % akril
Átmérő: 9 cm
Magasság: 19 cm
Szín: átlátszó
Térfogat: 400 ml
 678481
Megosztás
kela

Értékelés

4,0 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni