Menu
Kela Garnitur WC szett, kék Kela Garnitur WC szett, kék
KELA márkájú WC szett. Színes és szép wc kefe a Gracekollekcióból. A tartó kerámiából készült matt fehér színben – egyszerű szerkezet. A kefe fogója műanyagból készült türkízkék színben. A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlenformatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt. 
0,0 0
5545

Kela Garnitur WC szett, kék

Kela Garnitur WC szett, kék

5 545 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron
Önnél: 2020.03.04 szerda  
A vásárlással kap 93 Kényelempont

Leírás

KELA márkájú WC szett. Színes és szép wc kefe a Grace kollekcióból. A tartó kerámiából készült matt fehér színben – egyszerű szerkezet. A kefe fogója műanyagból készült türkízkék színben.

A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.Anyag: kerámia
Átmérő: 10,5 cm
Magasság: 44,5 cm
Szín: kék
 678529
Megosztás
kela

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni