Menu
Kela box Safira, 6 x 6 cm Kela box Safira, 6 x 6 cm
Ez a KELA márkájú kozmetikai box műanyagból készült. A box átlátszó és méretei: 6 x 6 cm és magassága 6 cm. Ez a kozmetikai box a Safira kollekció egyik darabja. A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlenformatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.  
4,0 11
745

Kela box Safira, 6 x 6 cm

Kiárusítás

Kela box Safira, 6 x 6 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ez a KELA márkájú kozmetikai box műanyagból készült. A box átlátszó és méretei: 6 x 6 cm és magassága 6 cm. Ez a kozmetikai box a Safira kollekció egyik darabja.

A KELA márkát 1903-ban alapították Németországban, így több mint százéves történetre tekint vissza. Napjainkig sikerült nagyon erős pozíciót elérnie, nemcsak a hazai piacon, hanem világszerte. Háztartási termékei, különösen a fürdőszobai és konyhai kiegészítői közismertek innovatív koncepciójuk, az időtlen formatervezés és a kompromisszumok nélküli, magas minőségük miatt.

Anyag: műanyag
Magasság: 6 cm
Szélesség: 6 cm
Szín: átlátszó
 678488
Megosztás
kela

Értékelés

4,0 (11 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni