Menu
Karlsson 5657SI Stílusos falióra, 40 cm Karlsson 5657SI Stílusos falióra, 40 cm
 A Karlsson stílusos falióra elegáns és időtlen kialakításának köszönhetően minden modern beltér kitűnő kiegészítője. Az óra lakkozott fémből készült. Quartz géppel működik, amit egy akkumulátor hajt. A Karlsson holland márka a beltéri órák egyik vezető gyártója. Ez egy nemzetközileg elismert márka, amelyet az egész világon értékesítenek. Nemcsak minőségével tűnik ki, hanem lenyűgöző innovatív dizájnjával és esztetikus formatervezésével is.
0,0 0
20895

Karlsson 5657SI Stílusos falióra, 40 cm

Ingyenes szállítás

Karlsson 5657SI Stílusos falióra, 40 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA Karlsson stílusos falióra elegáns és időtlen kialakításának köszönhetően minden modern beltér kitűnő kiegészítője. Az óra lakkozott fémből készült. Quartz géppel működik, amit egy akkumulátor hajt.

A Karlsson holland márka a beltéri órák egyik vezető gyártója. Ez egy nemzetközileg elismert márka, amelyet az egész világon értékesítenek. Nemcsak minőségével tűnik ki, hanem lenyűgöző innovatív dizájnjával és esztetikus formatervezésével is.

Anyag: fém
Átmérő: 40 cm
Mélység: 3 cm
Szín: ezüst
 677501
Megosztás
karlsson

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni