Menu
Karlsson 5619WD dizájner falióra, 40 cm Karlsson 5619WD dizájner falióra, 40 cm
 A fa kiegészítők a legkedveltebbek egyikét jelentik a lakás belterében. Ez az óra tökéletesen utánozza a fát, mégsem igényel bonyolult karbantartást. Az előnyét a nagyméretű számok jelentik, amelyeknek köszönhetően mindig biztonsággal megállapíthatja, épp hány óra van. Kvarc elemes óramű hajtja.   A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.
0,0 0
15995

Karlsson 5619WD dizájner falióra, 40 cm

Ingyenes szállítás

Karlsson 5619WD dizájner falióra, 40 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA fa kiegészítők a legkedveltebbek egyikét jelentik a lakás belterében. Ez az óra tökéletesen utánozza a fát, mégsem igényel bonyolult karbantartást. Az előnyét a nagyméretű számok jelentik, amelyeknek köszönhetően mindig biztonsággal megállapíthatja, épp hány óra van. Kvarc elemes óramű hajtja.
 
A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.

Anyag: üveg
Átmérő: 40 cm
Szín: barna
 681854
Megosztás
karlsson

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni