Karlsson 5311BL dizájner falióra, 42 cm Karlsson 5311BL dizájner falióra, 42 cm
 Lakása belső tere a nyári égbolt színeiben pompázik, és már csak egy hasonló árnyalatú órára vágyik? Szerezze be ezt az órát, amely dombornyomott számokkal és krómozott mutatókkal rendelkezik a számlapján. Nagyszerűen fest majd kisfia gyerekszoba-királyságában is. Az órát kvarc elemes óramű hajtja.   A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.
0,0 0
17245

Karlsson 5311BL dizájner falióra, 42 cm

Ingyenes szállítás
Karlsson 5311BL dizájner falióra, 42 cm Karlsson 5311BL dizájner falióra, 42 cm Karlsson 5311BL dizájner falióra, 42 cm

Karlsson 5311BL dizájner falióra, 42 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásLakása belső tere a nyári égbolt színeiben pompázik, és már csak egy hasonló árnyalatú órára vágyik? Szerezze be ezt az órát, amely dombornyomott számokkal és krómozott mutatókkal rendelkezik a számlapján. Nagyszerűen fest majd kisfia gyerekszoba-királyságában is. Az órát kvarc elemes óramű hajtja.
 
A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.

Anyag: műanyag
Átmérő: 42 cm
Mélység: 5 cm
Szín: kék
 681850
Megosztás
karlsson

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni