Menu
Karlsson 4384 dizájner falióra, 38 cm Karlsson 4384 dizájner falióra, 38 cm
 Amennyiben az eleganciával ötvözött modern stílus a kedvence, biztosan megkedveli ezt az órát. Az érdekes megjelenést növelik a dombornyomott fehér számjegyek az ugyanolyan színű számlapon. A kerete krómozott, magasfényű. A számlapot védőüveg fedi. Az órát kvarc elemes óramű hajtja.   A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.
0,0 0
24595

Karlsson 4384 dizájner falióra, 38 cm

Ingyenes szállítás

Karlsson 4384 dizájner falióra, 38 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAmennyiben az eleganciával ötvözött modern stílus a kedvence, biztosan megkedveli ezt az órát. Az érdekes megjelenést növelik a dombornyomott fehér számjegyek az ugyanolyan színű számlapon. A kerete krómozott, magasfényű. A számlapot védőüveg fedi. Az órát kvarc elemes óramű hajtja.
 
A holland Karlsson márka beltéri órák vezető gyártója. Egy neves és nemzetközileg elismert márkáról van szó, amelyet az egész világon forgalmaznak. Nemcsak a minőség, hanem a lenyűgöző, innovatív dizájn és esztétikus formák is jellemzőek rá.

Átmérő: 38 cm
Szín: fehér
 681845
Megosztás
karlsson

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni