Menu
Karácsonyfa hagyományos angyalcsengő, arany Karácsonyfa hagyományos angyalcsengő, arany
Szerezze be Ön is ezt a hagyományos karácsonyi dekorációt, amely gyermekkora Karácsonyainak varázslatos élményét hozza vissza. Kézzel készül a Cseh Köztársaságban, kizárólag cseh alkotóelemek és összetevők felhasználásával. Az egyes fém alkatrészek gyártása Velký Šenov és Rožmitál pod Třemšínem városában történik. A divatékszer alkatrészei, mint például az üveggyöngyök, láncok és a csengő gyöngy jabloneci eredetű. Egy kiváló minőségű termékről van szó tehát, amelyet hagyományos módszerekkel állítanak elő. A fém, amelyből a fa készült, csiszolt, hidegen hengerelt, 0,3 mm vastagságú sárgarés bevonatú. Sitol tisztítószerrel tisztítható. A csomagolásban  4 gyertyát talál.
4,5 392
10995

Karácsonyfa hagyományos angyalcsengő, arany

Ezen a héten 46 ügyfél vásárolta meg

Karácsonyfa hagyományos angyalcsengő, arany

392 értékelés
10 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: 2020.01.21 kedd  
A vásárlással kap 218 Kényelempont

LeírásSzerezze be Ön is ezt a hagyományos karácsonyi dekorációt, amely gyermekkora Karácsonyainak varázslatos élményét hozza vissza. Kézzel készül a Cseh Köztársaságban, kizárólag cseh alkotóelemek és összetevők felhasználásával. Az egyes fém alkatrészek gyártása Velký Šenov és Rožmitál pod Třemšínem városában történik. A divatékszer alkatrészei, mint például az üveggyöngyök, láncok és a csengő gyöngy jabloneci eredetű. Egy kiváló minőségű termékről van szó tehát, amelyet hagyományos módszerekkel állítanak elő. A fém, amelyből a fa készült, csiszolt, hidegen hengerelt, 0,3 mm vastagságú sárgarés bevonatú. Sitol tisztítószerrel tisztítható.
 
A csomagolásban  4 gyertyát talál.

Anyag: fém
Átmérő: 14,5 cm
Magasság: 30 cm
Szín: arany
 682185
Megosztás

Értékelés

4,5 (392 értékelés)
95 % ügyfél ajánlja
2 vélemény

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni