Infinity szatén ágyneműhuzat fekete-fehér, 200 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm Infinity szatén ágyneműhuzat fekete-fehér, 200 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm
Szabálytalan négyzetek pöttyökkel összekapcsolva helyettesíthetetlen külsőt kölcsönöznek az Infinity ágyneműhuzatnak. Az ágyneműhuzat  egyik oldala fekete, fehér mintával, másik oldala fehér, fekete mintával.  Az ágyneműhuzat pamut szövetből készült atlaszkötéssel. A szövet jellegzetessége, hogy a kötéspontok egyenletesen oszlanak el a szövet felületén, tehát a szövet ellenálló és tartós. Az ágyneműhuzat jól melegít és kellemes tapintású. A szatén pamut remekül kihangsúllyozza a mintát és a színeket is élénkebbé teszi. Francia ágyneműhuzatról van szó, amely egy darab szövetből készült, így nincs varrat a szövet felénél. Az ágyneműhuzat nyílása nem húzódik a huzatok széléig, hanem 5 cm-rel a szélek előtt ér véget. Ez segít megakadályozni a paplan sarkainak és a párna kiesését. Az ágyneműhuzat 5 -7 cm-es tartalék mérettel készült. Mosás után az anyag a feltültetett méretekre zsugorodik. A szatén ágyneműhuzat könnyen vasalható, tehát nem gyűrődik olyan mértékben, mint a klasszikus sima pamut ágyneműhuzatok. A párnahuzat dísz szegély nélkül készült. Az ágyneműhuzat  Csehországban készült. A készlet tartalma: 2x párnahuzat 70 x 90 cm 1x paplanhuzat 200 x 200 cm
0,0 0
20895

Infinity szatén ágyneműhuzat fekete-fehér, 200 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm

Ingyenes szállítás
Infinity szatén ágyneműhuzat fekete-fehér, 200 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm

Infinity szatén ágyneműhuzat fekete-fehér, 200 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásSzabálytalan négyzetek pöttyökkel összekapcsolva helyettesíthetetlen külsőt kölcsönöznek az Infinity ágyneműhuzatnak. Az ágyneműhuzat  egyik oldala fekete, fehér mintával, másik oldala fehér, fekete mintával.  Az ágyneműhuzat pamut szövetből készült atlaszkötéssel. A szövet jellegzetessége, hogy a kötéspontok egyenletesen oszlanak el a szövet felületén, tehát a szövet ellenálló és tartós. Az ágyneműhuzat jól melegít és kellemes tapintású. A szatén pamut remekül kihangsúllyozza a mintát és a színeket is élénkebbé teszi.
 
Francia ágyneműhuzatról van szó, amely egy darab szövetből készült, így nincs varrat a szövet felénél. Az ágyneműhuzat nyílása nem húzódik a huzatok széléig, hanem 5 cm-rel a szélek előtt ér véget. Ez segít megakadályozni a paplan sarkainak és a párna kiesését. Az ágyneműhuzat 5 -7 cm-es tartalék mérettel készült. Mosás után az anyag a feltültetett méretekre zsugorodik. A szatén ágyneműhuzat könnyen vasalható, tehát nem gyűrődik olyan mértékben, mint a klasszikus sima pamut ágyneműhuzatok. A párnahuzat dísz szegély nélkül készült. Az ágyneműhuzat  Csehországban készült.
 
A készlet tartalma:
 
  • 2x párnahuzat 70 x 90 cm
  • 1x paplanhuzat 200 x 200 cm

A párna méretei: 70 x 90 cm
A takaró méretei: 200 x 200 cm
Ajánlott mosás: 60 °C
Anyag: 100 % pamut szatén
Az ágy tipusa: standard kétszemélyes ágy
Bezárás: cipzár
Méret: 200 x 200 cm, 2 ks 70 x 90 cm
Szín: fehér + fekete
 207837
Megosztás
kvalitex

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni