Guzzanti GZ 135 popcorn készítő gép Guzzanti GZ 135 popcorn készítő gép
Érzi a frissen patogatott kukorica mámorító illatát? Ki ne szeretné azt az eredeti ízt, amely elterjed a nyelvén, amint illatos, frissen sült pattogatott kukoricát tesz a szájába. Ez az egészséges és nagyszerű finomság örömet okoz minden gyereknek, és a buliat is feldobja. A tökéletes popcornt csak otthon készítheti el. Válaszd ki az 1950-es évek vörös retrós kivitelű Guzzanti GZ 135 gépet, amellyel néhány perc alatt elkészítheted a legropogósabb és legfinomabb popcornt.A pattogatott kukorica, mint nagyon népszerű csemege a gyermekek és felnőttek körében. Már nem kell rossz minőségű műanyag zacskókba szorosan befogva pattogatott kukoricát vásárolnia, amely jelentősen elveszíti ízét. A Guzzanti GZ 135 pattogatott kukoricakészítővel könnyedén és egyszerűen elkészítheti a tökéletes popcornt különböző ízekben otthon. A sós, vajas, édes vagy akár sós pattogatott kukorica kedvelői találnak kedvükre valót. Ezenkívül egy stílusos darab, amely egyedi éke lesz a konyhának.A legkeresettebb Guzzanti GZ 135 pattogatott kukoricakészítő kevesebb, mint 5 perc alatt képes friss és ropogós pattogatott kukoricát készíteni körülbelül 80 - 100 g kukoricaszemekből. Egy pillanat alatt ízletes popcornt készít az egész család számára. Halogén fűtést használ a pörköléshez, és teflon bevonattal rendelkezik, amely biztosítja az egyenletes kukoricatörést az ideális hőmérsékleten.Ennek a pattogatott kukoricakészítőnek tagadhatatlan előnye a többi modellel szemben a tál része, amely fedélként is szolgál. A kukorica megsütése után egyszerűen "felfordítja" az egész pattogatott kukoricakészítőt, és kész a kukorica a tálban. A popcorn elkészítése előtt csak egy teáskanál olajat vagy zsírt kell hozzáadnia, hogy jobb és lágyabb ízt kapjon. A forró levegő segítségével tökéletes pattogatott kukoricát varázsolhat elő, amelyet kedvenc ízeivel is fokozhat.
4,0 7
17395

Guzzanti GZ 135 popcorn készítő gép

Ingyenes szállítás
Guzzanti GZ 135 popcorn készítő gép Guzzanti GZ 135 popcorn készítő gép

Guzzanti GZ 135 popcorn készítő gép

7 értékelés
17 395 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: 2021.01.26 kedd  
A vásárlással kap 471 Kényelempont

LeírásÉrzi a frissen patogatott kukorica mámorító illatát? Ki ne szeretné azt az eredeti ízt, amely elterjed a nyelvén, amint illatos, frissen sült pattogatott kukoricát tesz a szájába. Ez az egészséges és nagyszerű finomság örömet okoz minden gyereknek, és a buliat is feldobja. A tökéletes popcornt csak otthon készítheti el. Válaszd ki az 1950-es évek vörös retrós kivitelű Guzzanti GZ 135 gépet, amellyel néhány perc alatt elkészítheted a legropogósabb és legfinomabb popcornt.
 
A pattogatott kukorica, mint nagyon népszerű csemege a gyermekek és felnőttek körében. Már nem kell rossz minőségű műanyag zacskókba szorosan befogva pattogatott kukoricát vásárolnia, amely jelentősen elveszíti ízét. A Guzzanti GZ 135 pattogatott kukoricakészítővel könnyedén és egyszerűen elkészítheti a tökéletes popcornt különböző ízekben otthon. A sós, vajas, édes vagy akár sós pattogatott kukorica kedvelői találnak kedvükre valót. Ezenkívül egy stílusos darab, amely egyedi éke lesz a konyhának.
 
A legkeresettebb Guzzanti GZ 135 pattogatott kukoricakészítő kevesebb, mint 5 perc alatt képes friss és ropogós pattogatott kukoricát készíteni körülbelül 80 - 100 g kukoricaszemekből. Egy pillanat alatt ízletes popcornt készít az egész család számára. Halogén fűtést használ a pörköléshez, és teflon bevonattal rendelkezik, amely biztosítja az egyenletes kukoricatörést az ideális hőmérsékleten.
 
Ennek a pattogatott kukoricakészítőnek tagadhatatlan előnye a többi modellel szemben a tál része, amely fedélként is szolgál. A kukorica megsütése után egyszerűen "felfordítja" az egész pattogatott kukoricakészítőt, és kész a kukorica a tálban. A popcorn elkészítése előtt csak egy teáskanál olajat vagy zsírt kell hozzáadnia, hogy jobb és lágyabb ízt kapjon. A forró levegő segítségével tökéletes pattogatott kukoricát varázsolhat elő, amelyet kedvenc ízeivel is fokozhat.

Anyag: rozsdamentes acél + műanyag
Átmérő: 28 cm
Fogyasztás: 850 W
Magasság: 24 cm
Súly: 2 kg
Szín: piros
 119421
GUZZANTI-GZ135-cz,sk,pl,h,si,de.en.pdf
Megosztás
guzzanti

Értékelés

4,0 (7 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni