Menu
Future Time FT9400TT Modular titanium Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm Future Time FT9400TT Modular titanium Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm
Ha szeretné a falióráját saját elképzelése alapján ӧsszeállítani, akkor ez a falra ragasztható óra az ideális választás az Ön számára. Az óra 40 cm-es méretre van tervezve, de egészen 55 cm-ig használható. Az indexek tetszés szerint elrendezhetőek. Inspirációt a fotógalériában találhat. Az órának folyamatos mozgású halk quartz óraszerkezete van, amelyet 1db AA 1,5 V elem műkӧdtet. A Future Time egy fiatal cseh óramárka, amely elhozza a frisss és tiszta stílust az órapiacra. A márkára jellemző a minőségi alapanyagok felhasználása, a minőségi formatervezés, az elemmel műkӧdő quartz óraszerkezet és a folyamatos mozgású halk másodpercmutató. A Future Time órákat az időtlen univerzális formatervezés és a minőségi lakkozott borító jellemzi. Tartós és funkcionális ajándéknak is megfelel külӧnbӧző alkalmakra.   Technikaileírás: -      Óralap átmérője: 9,5 cm -      Óralap mélysége: 3 cm -      A falra ragasztható indexek méretei: 7 x 1,3 cm -      A falra ragasztható indexek mélysége: 1,5 cm
5,0 1
19695

Future Time FT9400TT Modular titanium Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm

Ingyenes szállítás

Future Time FT9400TT Modular titanium Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm

1 értékelés
19 695 Ft  Áfával Számíthat ránk.
Szállítóink kézbesítenek.
Elérhetőség: Raktáron 1 db
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 299 Kényelempont

Leírás

Ha szeretné a falióráját saját elképzelése alapján ӧsszeállítani, akkor ez a falra ragasztható óra az ideális választás az Ön számára. Az óra 40 cm-es méretre van tervezve, de egészen 55 cm-ig használható. Az indexek tetszés szerint elrendezhetőek. Inspirációt a fotógalériában találhat. Az órának folyamatos mozgású halk quartz óraszerkezete van, amelyet 1db AA 1,5 V elem műkӧdtet.

A Future Time egy fiatal cseh óramárka, amely elhozza a frisss és tiszta stílust az órapiacra. A márkára jellemző a minőségi alapanyagok felhasználása, a minőségi formatervezés, az elemmel műkӧdő quartz óraszerkezet és a folyamatos mozgású halk másodpercmutató. A Future Time órákat az időtlen univerzális formatervezés és a minőségi lakkozott borító jellemzi. Tartós és funkcionális ajándéknak is megfelel külӧnbӧző alkalmakra.

 

Technikaileírás:

-      Óralap átmérője: 9,5 cm

-      Óralap mélysége: 3 cm

-      A falra ragasztható indexek méretei: 7 x 1,3 cm

-      A falra ragasztható indexek mélysége: 1,5 cm

Anyag: fém
Átmérő: 40 cm
Szín: szürke
 681284
Megosztás
futuretime

Értékelés

5,0 (1 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni