Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm
 Rendelje meg ezt az érdekes, nem hétkӧznapi órát, amelyet kedve szerint állítható ӧssze. A 3D kockák a számokat jelképezik, de tetszés szerint elrendezhetőek. Inspirációt a fotógalériában találhat. Az óra 50 cm-es méretre van tervezve, de egészen 80 cm-ig használható. Az óramutatók fémből készültek és az óra tengelyétől 24 és 17 cm-res távolságban vannak. Az egyes kockák 6 x 6 x 6 cm nagyságúak. Az órának folyamatos mozgású halk quartz óraszerkezete van, amelyet 1db AA 1,5 V elem műkӧdtet. A Future Time egy fiatal cseh óramárka, amely elhozza a frisss és tiszta stílust az órapiacra. A márkára jellemző a minőségi alapanyagok felhasználása, a minőségi formatervezés, az elemmel műkӧdő quartz óraszerkezet és a folyamatos mozgású halk másodpercmutató. A Future Time órákat az időtlen univerzális formatervezés és a minőségi lakkozott borító jellemzi. Tartós és funkcionális ajándéknak is megfelel külӧnbӧző alkalmakra.
0,0 0
23195

Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm

árengedmény -20% Ingyenes szállítás
Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm

Future Time FT3000CO Cubic copper Design falra ragasztható óra, átmérő 50 cm

Eredetileg: 28 995 Ft | Kedvezmény: 5 800 Ft 23 195 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron az utolsó darab
Önnél: 2021.03.03 szerda  
A vásárlással kap 216 Kényelempont

Leírás

 Rendelje meg ezt az érdekes, nem hétkӧznapi órát, amelyet kedve szerint állítható ӧssze. A 3D kockák a számokat jelképezik, de tetszés szerint elrendezhetőek. Inspirációt a fotógalériában találhat. Az óra 50 cm-es méretre van tervezve, de egészen 80 cm-ig használható.

Az óramutatók fémből készültek és az óra tengelyétől 24 és 17 cm-res távolságban vannak. Az egyes kockák 6 x 6 x 6 cm nagyságúak. Az órának folyamatos mozgású halk quartz óraszerkezete van, amelyet 1db AA 1,5 V elem műkӧdtet.

A Future Time egy fiatal cseh óramárka, amely elhozza a frisss és tiszta stílust az órapiacra. A márkára jellemző a minőségi alapanyagok felhasználása, a minőségi formatervezés, az elemmel műkӧdő quartz óraszerkezet és a folyamatos mozgású halk másodpercmutató. A Future Time órákat az időtlen univerzális formatervezés és a minőségi lakkozott borító jellemzi. Tartós és funkcionális ajándéknak is megfelel külӧnbӧző alkalmakra.

Anyag: műanyag
Átmérő: 50 cm
Szín: narancssárga
 681278
Megosztás
futuretime

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni