Fitness masszázshenger rózsaszínű, 33 x 15 cm Fitness masszázshenger rózsaszínű, 33 x 15 cm
 A Fitness masszázshengeregy modern, hatékony segédeszköz a testmasszázsra, erősítésre, a stabilitás javítására és a mozgások összehangolására.Felszabadítja a feszültés merev izmokat, elősegíti a vérkeringést. A masszázshengert felhasználhatja az izmok felmelegítésére és funkcióik beindítására edzés, futás, kerékpározás, aerobik előtt. Az ergonómiai kivetítéseknek köszönhetően feloldja a merev izmokat, miközben támogatja a nyirokrendszer megfelelő működését. A masszázshengert a rövid izmok nyújtására, valamint a meggyengült izmok erősítésére használhatja. Nagyszerű segítség a jóga és pilates gyakorlása során. A masszázshengerrel végzett mozgás segít az egyensúly könnyebb megtartásában. A hát és a hasizmok bevonásának köszönhetően kiegyensúlyozott testet és helyes testtartást biztosít. A masszázshenger népszerű segédeszköz a rehabilitációban és a sérülésekutáni helyreállásban. A sérült izmok edzéssel gyorsabban felkészülnek arra, hogy a teljes terhelést folytassák.
4,5 6
5195

Fitness masszázshenger rózsaszínű, 33 x 15 cm

Fitness masszázshenger rózsaszínű, 33 x 15 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA Fitness masszázshengeregy modern, hatékony segédeszköz a testmasszázsra, erősítésre, a stabilitás javítására és a mozgások összehangolására.Felszabadítja a feszültés merev izmokat, elősegíti a vérkeringést. A masszázshengert felhasználhatja az izmok felmelegítésére és funkcióik beindítására edzés, futás, kerékpározás, aerobik előtt.

Az ergonómiai kivetítéseknek köszönhetően feloldja a merev izmokat, miközben támogatja a nyirokrendszer megfelelő működését. A masszázshengert a rövid izmok nyújtására, valamint a meggyengült izmok erősítésére használhatja. Nagyszerű segítség a jóga és pilates gyakorlása során.

A masszázshengerrel végzett mozgás segít az egyensúly könnyebb megtartásában. A hát és a hasizmok bevonásának köszönhetően kiegyensúlyozott testet és helyes testtartást biztosít.

A masszázshenger népszerű segédeszköz a rehabilitációban és a sérülések utáni helyreállásban. A sérült izmok edzéssel gyorsabban felkészülnek arra, hogy a teljes terhelést folytassák.

Anyag: PVC
Átmérő: 15 cm
Hosszúság: 33 cm
Szín: rózsaszín
 677794
Megosztás

Értékelés

4,5 (6 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni