Menu
Ellin szállodai kéztörlő, 50 x 100 cm Ellin szállodai kéztörlő, 50 x 100 cm
 A klasszikus fehér színű törölköző, két elegáns csíkkal kiváló minőségű frottír anyagból, szállodai használatra, nagyszerűen szívja fel a nedvességet és nagy grammsúly jellemző rá, ami egyben a kényelem garanciáját is jelenti. A kellemes pamut kényezteti a bőrt. A frottír törölköző kettős varrású, pihepuha és nagy nedvszívó képességű. A hosszú, finom fésült pamutszálaknak köszönhetően puha és tartós. A törölköző az első mosás után maximális abszorpciós képességet ér el.   A négyzetméterenkénti grammsúly (g/m2) a szövet felületének sűrűségét jelzi. Minél sűrűbb a felület, annál jobb nedvszívó képességű a törölköző. Az alacsonyabb felületsűrűségű darabok viszont gyorsabban száradnak. Az öblítőszerek csökkentik a termék abszorpciós képességét.
4,5 2
1195

Ellin szállodai kéztörlő, 50 x 100 cm

Ellin szállodai kéztörlő, 50 x 100 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA klasszikus fehér színű törölköző, két elegáns csíkkal kiváló minőségű frottír anyagból, szállodai használatra, nagyszerűen szívja fel a nedvességet és nagy grammsúly jellemző rá, ami egyben a kényelem garanciáját is jelenti. A kellemes pamut kényezteti a bőrt. A frottír törölköző kettős varrású, pihepuha és nagy nedvszívó képességű. A hosszú, finom fésült pamutszálaknak köszönhetően puha és tartós. A törölköző az első mosás után maximális abszorpciós képességet ér el.
 
A négyzetméterenkénti grammsúly (g/m2) a szövet felületének sűrűségét jelzi. Minél sűrűbb a felület, annál jobb nedvszívó képességű a törölköző. Az alacsonyabb felületsűrűségű darabok viszont gyorsabban száradnak. Az öblítőszerek csökkentik a termék abszorpciós képességét.

Ajánlott mosás: 95 °C
Anyag: 100 % pamut
Méret: 50 x 100 cm
Súly: 450 g/m2
Szín: fehér
 227087
Megosztás

Értékelés

4,5 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni