Menu
ECG MS 007 Orange Időjárás állomás ECG MS 007 Orange Időjárás állomás
Az ECG MS 007 idõjárás állomásazonnal felkelti érdeklõdését nagy kijelzõjével, melynek világítása narancs színû, ami tökéletesen olvasható bármilyen körülmények között. A kijelzõ világításának intenzitása állítható. Az idõjárás állomás méri a beltéri, és kültéri hõmérsékletet Celziuszban, és Fárenheitben is, 1 nappal elõre képes megjósolni az idõjárást. Emellett rendelkezik ébresztõóra funkcióval is. A pontos idõ meghatározását rádió biztosítja. Rendelkezik vezeték nélküli szenzorral. Az idõjárás állomást felállíthatja egy polcra, az asztalra, vagy akár felakaszthatja a falra is. Energia ellátását adapter biztosítja.
0,0 0
12295

ECG MS 007 Orange Időjárás állomás

ECG MS 007 Orange Időjárás állomás

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Az ECG MS 007 idõjárás állomásazonnal felkelti érdeklõdését nagy kijelzõjével, melynek világítása narancs színû, ami tökéletesen olvasható bármilyen körülmények között.

A kijelzõ világításának intenzitása állítható. Az idõjárás állomás méri a beltéri, és kültéri hõmérsékletet Celziuszban, és Fárenheitben is, 1 nappal elõre képes megjósolni az idõjárást. Emellett rendelkezik ébresztõóra funkcióval is.

A pontos idõ meghatározását rádió biztosítja. Rendelkezik vezeték nélküli szenzorral. Az idõjárás állomást felállíthatja egy polcra, az asztalra, vagy akár felakaszthatja a falra is. Energia ellátását adapter biztosítja.

Anyag: műanyag
Magasság: 13,3 cm
Mélység: 2,2 cm
Szélesség: 14,2 cm
Szín: fekete
 677322
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni