Menu
Doramex Memóriahabos szőnyeg Prado világos szürke, 38 x 58 cm Doramex Memóriahabos szőnyeg Prado világos szürke, 38 x 58 cm
Dobja fel szobája hangulatát ezzel az extra lágy szőnyeggel, amelyen minden lépés nagyon kellemes leszmemóriahabos anyagának köszönhetően. A szőnyeg a hálószoba remek kiegészítője lehet, de a nappaliban és a gyerekszobában is elhelyezheti. Használhatja mint fürdőszobaszőnyeget is, így nem kell a hideg csempén járkálnia. Gyönyörködjön egyedi motívumvában.   A minőségi és nagyon lágy anyagnak köszönhetően alkalmas a gyerekek számára is. Alsó oldalát csúszásgátló poliészter réteggel látták el, felülső oldalán pedig micro memóriahab anyag található. Méretek: 38 x 58 cm 
4,5 3
1695

Doramex Memóriahabos szőnyeg Prado világos szürke, 38 x 58 cm

árengedmény -48%

Doramex Memóriahabos szőnyeg Prado világos szürke, 38 x 58 cm

3 értékelés
Eredetileg: 3 245 Ft | Kedvezmény: 1 550 Ft 1 695 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2020.06.09 kedd  
A vásárlással kap 51 Kényelempont

Leírás

Dobja fel szobája hangulatát ezzel az extra lágy szőnyeggel, amelyen minden lépés nagyon kellemes lesz memóriahabos anyagának köszönhetően. A szőnyeg a hálószoba remek kiegészítője lehet, de a nappaliban és a gyerekszobában is elhelyezheti. Használhatja mint fürdőszobaszőnyeget is, így nem kell a hideg csempén járkálnia. Gyönyörködjön egyedi motívumvában.

 

A minőségi és nagyon lágy anyagnak köszönhetően alkalmas a gyerekek számára is. Alsó oldalát csúszásgátló poliészter réteggel látták el, felülső oldalán pedig micro memóriahab anyag található.

Méretek: 38 x 58 cmA kitöltés anyaga: memóriahab
Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Szín: szürke
 228279
Megosztás
domarex

Értékelés

4,5 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni