Menu
Doramex Memóriahabos szőnyeg Honeycomb szürke, 38 x 58 cm Doramex Memóriahabos szőnyeg Honeycomb szürke, 38 x 58 cm
Dobja fel szobája hangulatát ezzel az extra lágy szőnyeggel, amelyen minden lépés nagyon kellemes leszmemóriahabos anyagának köszönhetően. A szőnyeg a hálószoba remek kiegészítője lehet, de a nappaliban és a gyerekszobában is elhelyezheti. Használhatja mint fürdőszobaszőnyeget is, így nem kell a hideg csempén járkálnia. Gyönyörködjön egyedi motívumvában.   A minőségi és nagyon lágy anyagnak köszönhetően alkalmas a gyerekek számára is. Alsó oldalát csúszásgátló poliészter réteggel látták el, felülső oldalán pedig micro memóriahab anyag található. Méretek: 38 x 58 cm
4,5 3
1695

Doramex Memóriahabos szőnyeg Honeycomb szürke, 38 x 58 cm

Doramex Memóriahabos szőnyeg Honeycomb szürke, 38 x 58 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Dobja fel szobája hangulatát ezzel az extra lágy szőnyeggel, amelyen minden lépés nagyon kellemes lesz memóriahabos anyagának köszönhetően. A szőnyeg a hálószoba remek kiegészítője lehet, de a nappaliban és a gyerekszobában is elhelyezheti. Használhatja mint fürdőszobaszőnyeget is, így nem kell a hideg csempén járkálnia. Gyönyörködjön egyedi motívumvában.

 

A minőségi és nagyon lágy anyagnak köszönhetően alkalmas a gyerekek számára is. Alsó oldalát csúszásgátló poliészter réteggel látták el, felülső oldalán pedig micro memóriahab anyag található.

Méretek: 38 x 58 cm

A kitöltés anyaga: memóriahab
Ajánlott mosás: 30 °C
Anyag: 100 % poliészter
Szín: szürke
 228273
Megosztás
domarex

Értékelés

4,5 (3 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni