Country kötény kék pöttyös, 60 x 80 cm Country kötény kék pöttyös, 60 x 80 cm
 Az elegáns pöttyök mindenhová elkísérik Önt a konyhában. A főzésnél nem csupán egy praktikus segéd, hanem minden háziasszony ízléses dísze is. A szép kialakítású és kék pöttyös mintázatú kötény kiválóan megvédi a ruhát az összes konyhai szennyeződéstől, így nyugodtan élvezheti a főzés örömeit. A derékrészen lévő hosszú kötőpántoknak köszönhetően a kötény univerzális méretű. A kötény ezen felül nagyméretű zsebbel is rendelkezik, amelyben elhelyezhetők a konyhai munkák során használt kisebb eszközök, így Ön kényelmesen foglalatoskodhat a főzéssel.
4,5 9
1595

Country kötény kék pöttyös, 60 x 80 cm

Country kötény kék pöttyös, 60 x 80 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásAz elegáns pöttyök mindenhová elkísérik Önt a konyhában. A főzésnél nem csupán egy praktikus segéd, hanem minden háziasszony ízléses dísze is. A szép kialakítású és kék pöttyös mintázatú kötény kiválóan megvédi a ruhát az összes konyhai szennyeződéstől, így nyugodtan élvezheti a főzés örömeit. A derékrészen lévő hosszú kötőpántoknak köszönhetően a kötény univerzális méretű. A kötény ezen felül nagyméretű zsebbel is rendelkezik, amelyben elhelyezhetők a konyhai munkák során használt kisebb eszközök, így Ön kényelmesen foglalatoskodhat a főzéssel.

Anyag: 100 % pamut
Méretek: 60 x 80 cm
Szín: kék
 207919
Megosztás

Értékelés

4,5 (9 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni