Concept SV-3011 szendvicssütő háromszög Concept SV-3011 szendvicssütő háromszög
A Concept SV 3011 szendvicssütő alkalmas minden háztartásba és ideális segítőtárs a gyors és egészséges, illatos uszonnák és vacsorák elkészítéséhez. A gyorsételek ezen változata nagyon népszerű és szinte minden konyha tartozéka a szendvicssütő. A Concept szendvicssütő háromszög alakú szendvicseket készít és felülete tapadásmentes. Technikai paraméterek: Jelzőlámpa – sütés (piros lámpa) Jelzőlámpa – melegítés (narancssárga lámpa) Biztonságok hőszigetelt fogantyú Egyszerű tisztítás Színe: fehér + lenyomat Fogyasztás: 580 – 680 W Feszültség: 220 – 240 V5 ok, miért pont az SC-3011 szendvicssütő: A Concept SV-3011c megfelelő választás a modern háztartásokba, ahol a család számára fontos a gyors és az egészséges főzés. A készülék alkalmas sokféle kenyér típus  és alapanyag használatára saját ízlésünk szerint. Az eredmény mindig kivánló lesz – a szendvicsek ropogósak lesznek percek alatt. A szendvicssütő fogantyúja sütés közben hideg marad, a minőségi tapadásmantes sütő felület pedig az egyszerű tisztítás záloga. Elegendő letörölni egy nedves törlővel. Kihűlése után függőleges helyzetben is tárolható, így még az igazás kis konyhában sem foglal túl sok helyet.
4,5 2
8695

Concept SV-3011 szendvicssütő háromszög

Kiárusítás
Concept SV-3011 szendvicssütő háromszög Concept SV-3011 szendvicssütő háromszög

Concept SV-3011 szendvicssütő háromszög

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásA Concept SV 3011 szendvicssütő alkalmas minden háztartásba és ideális segítőtárs a gyors és egészséges, illatos uszonnák és vacsorák elkészítéséhez. A gyorsételek ezen változata nagyon népszerű és szinte minden konyha tartozéka a szendvicssütő. A Concept szendvicssütő háromszög alakú szendvicseket készít és felülete tapadásmentes.
 
Technikai paraméterek:
 • Jelzőlámpa – sütés (piros lámpa)
 • Jelzőlámpa – melegítés (narancssárga lámpa)
 • Biztonságok hőszigetelt fogantyú
 • Egyszerű tisztítás
 • Színe: fehér + lenyomat
 • Fogyasztás: 580 – 680 W
 • Feszültség: 220 – 240 V
 
5 ok, miért pont az SC-3011 szendvicssütő:
 
 • A Concept SV-3011c megfelelő választás a modern háztartásokba, ahol a család számára fontos a gyors és az egészséges főzés.
 • A készülék alkalmas sokféle kenyér típus  és alapanyag használatára saját ízlésünk szerint. Az eredmény mindig kivánló lesz – a szendvicsek ropogósak lesznek percek alatt.
 • A szendvicssütő fogantyúja sütés közben hideg marad, a minőségi tapadásmantes sütő felület pedig az egyszerű tisztítás záloga. Elegendő letörölni egy nedves törlővel.
 • Kihűlése után függőleges helyzetben is tárolható, így még az igazás kis konyhában sem foglal túl sok helyet.

Paraméterek és specifikáció

Fogyasztás: 680 W
Magasság: 24 cm
Mélység: 23 cm
Súly: 1 kg
Szélesség: 10 cm
Szín: fehér

Katalógusszám:

 100739
Megosztás
concept

Értékelés

4,5 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni