Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító
 A szárítás azon kevés élelmiszertárolási módok egyike, amelyek során nem kerül sor a fontos vitaminok és ásványi anyagok elvesztésére.   Miért ne hosszabbítsuk hát meg azon élelmiszerek eltarthatóságát, amelyekből aktuálisan többletünk van otthon? Szinte mindent száríthatunk, egész évben: gyümölcsöt, zöldséget, gombát, gyógynövényeket vagy épp virágokat. A szárítógépben könnyedén kiváló finomságokat is készíthet háziállatai számára.   A konyhában rendelkezésre álló terünk korlátozott, így a helytakarékosság mindig jól jön.   Kompakt méretének és négyzet alakú formájának köszönhetően ez a szárítógép nagyon kompakt és helyet takarít meg a konyhapulton. Az egyes szintek közötti távolságot aktuális igényeinek megfelelően állíthatja be. Mindez az összeállítás módjától függ. Ha például egyes gyümölcsök nem férnek be az egyes szintek közötti helyre, a szintet egyszerűen fordítsa el 180°-kal, miáltal nagyobb helyet alakíthat ki a kényelmes szárításhoz.   Az SO1001-es szárítógép digitális vezérléssel, akár 99 órás praktikus időzítővel és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Nemcsak kényelmesen szabályozhatja a hőmérsékletet 35 és 70 °C között, hanem beállíthatja a szárítás idejét is. Többé nem fordulhat elő, hogy elfelejti időben kikapcsolni a szárítógépet, ugyanis helyettünk gondolkodik. A beállított szárítási idő letelte után magától kikapcsol. Tökéletes eredmény, gond nélkül. Az integrált ventilátornak köszönhetően az élelmiszer nemcsak gyorsan, hanem egyenletesen szárad a szárító minden szintjén. Műszaki paraméterek: Gyümölcs-zöldség, gomba, gyógynövények és virágok szárításához Folyamatos szárítási hőmérséklet-beállítás 35 – 70 °C között A szárítószintek száma: 5 átlátszó + fedél Állítható távolság az egyes szintek között Digitális vezérlés Előre beállított program: 70°C/10 h Egyenletes szárítás Időzítő: 30 perc – 99 óra (30 percenként) Szárítófelület: 0,3 m2 Biztosíték a túlmelegedés ellen Csendes működés: max. 60 dB Szintméret: 28,5 x 20 x 1,5 cm Teljesítményfelvétel: 200 - 240 W
5,0 4
12995

Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító

árengedmény -9%
Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító

Concept SO1001 digitális gyümölcsszárító

4 értékelés
Eredetileg: 14 295 Ft | Kedvezmény: 1 300 Ft 12 995 Ft  Áfával
Elérhetőség: 6 és több db van raktáron
Önnél: holnapután  
A vásárlással kap 261 Kényelempont

LeírásA szárítás azon kevés élelmiszertárolási módok egyike, amelyek során nem kerül sor a fontos vitaminok és ásványi anyagok elvesztésére.   Miért ne hosszabbítsuk hát meg azon élelmiszerek eltarthatóságát, amelyekből aktuálisan többletünk van otthon? Szinte mindent száríthatunk, egész évben: gyümölcsöt, zöldséget, gombát, gyógynövényeket vagy épp virágokat. A szárítógépben könnyedén kiváló finomságokat is készíthet háziállatai számára.   A konyhában rendelkezésre álló terünk korlátozott, így a helytakarékosság mindig jól jön.   Kompakt méretének és négyzet alakú formájának köszönhetően ez a szárítógép nagyon kompakt és helyet takarít meg a konyhapulton.
Az egyes szintek közötti távolságot aktuális igényeinek megfelelően állíthatja be. Mindez az összeállítás módjától függ. Ha például egyes gyümölcsök nem férnek be az egyes szintek közötti helyre, a szintet egyszerűen fordítsa el 180°-kal, miáltal nagyobb helyet alakíthat ki a kényelmes szárításhoz.
 
Az SO1001-es szárítógép digitális vezérléssel, akár 99 órás praktikus időzítővel és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. Nemcsak kényelmesen szabályozhatja a hőmérsékletet 35 és 70 °C között, hanem beállíthatja a szárítás idejét is. Többé nem fordulhat elő, hogy elfelejti időben kikapcsolni a szárítógépet, ugyanis helyettünk gondolkodik. A beállított szárítási idő letelte után magától kikapcsol. Tökéletes eredmény, gond nélkül. Az integrált ventilátornak köszönhetően az élelmiszer nemcsak gyorsan, hanem egyenletesen szárad a szárító minden szintjén.
Műszaki paraméterek:
 • Gyümölcs-zöldség, gomba, gyógynövények és virágok szárításához
 • Folyamatos szárítási hőmérséklet-beállítás 35 – 70 °C között
 • A szárítószintek száma: 5 átlátszó + fedél
 • Állítható távolság az egyes szintek között
 • Digitális vezérlés
 • Előre beállított program: 70°C/10 h
 • Egyenletes szárítás
 • Időzítő: 30 perc – 99 óra (30 percenként)
 • Szárítófelület: 0,3 m2
 • Biztosíték a túlmelegedés ellen
 • Csendes működés: max. 60 dB
 • Szintméret: 28,5 x 20 x 1,5 cm
 • Teljesítményfelvétel: 200 - 240 W

Anyag: rozsdamentes acél + műanyag
Fogyasztás: 240 W
Szín: fehér
Zajszint: 60 dB
 119164
Concept_SO1001_Instruction_manual.pdf
Megosztás
concept

Értékelés

5,0 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni