Menu
Concept SM-3410 Turmixgép Concept SM-3410 Turmixgép
Smoothie turmixgép vezérlõvel felszerelve, amellyel 16 sebességet állíthat be. Beállíthatja az adott ételhez megfelelõ sebességet. Munkáját megkönnyíti, a három elõre beállítható program: PULSE: Szaggatott aprítás, miközben ellenõrizheti az étel darabosságát, ICE mellyel jeget apríthat, és SMOOTHIE koktélok készítéséhez. Az erõs motor 1000 W teljesítménnyel, akár 10 jégkockát képes egyszerre ledarálni. Hála a 22.000 fordulatszámnak egy perc alatt, nagyon gyorsan elkészíti az ételt, mellyel rengeteg idõt takaríthat meg, amit magára, vagy családjára fordíthat majd. Élvezze a zöld turmixot, a gyümölcs smoothiet jéggel, vagy a finom leveseket és mártásokat. A smoothieból a test egyszerûbben veszi fel a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint az egész gyümölcsbõl. Talpra állítja Önt, támogatja az immunrendszert, javítja az emésztést, tisztítja a bõrt, és még a fogyásban és a méregtelenítésben is segít. Ha kiegészíti tormával, vagy gyömbérrel a smoothiet, fel is melegíti Önt. Mûszaki adatok: nyomógombok az étel elkészítéséhez PULSE, SMOOTHIE a ICE 16 sebesség fokozatos kezelés 6 rozsdamentes acél penge Kék LED háttérvilágítás 22 000 fordulatszám/min  Csúszásgátló lábak Biztosíték Egyszerû karbantartás, és tisztítás Csatlakozókábel hossza: 100 cm Szín: acél + fekete Feszültség: 220 - 240 V
4,0 2
26095

Concept SM-3410 Turmixgép

Ingyenes szállítás

Concept SM-3410 Turmixgép

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Smoothie turmixgép vezérlõvel felszerelve, amellyel 16 sebességet állíthat be. Beállíthatja az adott ételhez megfelelõ sebességet. Munkáját megkönnyíti, a három elõre beállítható program: PULSE: Szaggatott aprítás, miközben ellenõrizheti az étel darabosságát, ICE mellyel jeget apríthat, és SMOOTHIE koktélok készítéséhez. Az erõs motor 1000 W teljesítménnyel, akár 10 jégkockát képes egyszerre ledarálni. Hála a 22.000 fordulatszámnak egy perc alatt, nagyon gyorsan elkészíti az ételt, mellyel rengeteg idõt takaríthat meg, amit magára, vagy családjára fordíthat majd. Élvezze a zöld turmixot, a gyümölcs smoothiet jéggel, vagy a finom leveseket és mártásokat.

A smoothieból a test egyszerûbben veszi fel a vitaminokat és ásványi anyagokat, mint az egész gyümölcsbõl. Talpra állítja Önt, támogatja az immunrendszert, javítja az emésztést, tisztítja a bõrt, és még a fogyásban és a méregtelenítésben is segít. Ha kiegészíti tormával, vagy gyömbérrel a smoothiet, fel is melegíti Önt.

Mûszaki adatok:

 • nyomógombok az étel elkészítéséhez PULSE, SMOOTHIE a ICE

 • 16 sebesség

 • fokozatos kezelés

 • 6 rozsdamentes acél penge

 • Kék LED háttérvilágítás

 • 22 000 fordulatszám/min 

 • Csúszásgátló lábak

 • Biztosíték

 • Egyszerû karbantartás, és tisztítás

 • Csatlakozókábel hossza: 100 cm

 • Szín: acél + fekete

 • Feszültség: 220 - 240 V

A tápkábel hossza: 0,1 m
Fogyasztás: 1000 W
Sebességek száma: 16
Súly: 4,1 kg
Szín: fekete
Térfogat: 1,5 l
 106385
Megosztás
concept

Értékelés

4,0 (2 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez van 1 kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni