Compass Védőtakaró bőröndbe, 125 x 100 x 60 cm Compass Védőtakaró bőröndbe, 125 x 100 x 60 cm
 Rendszeresen utaznia kell házi kedvencével együtt az autóban? Ezt a takarót kutya vagy egyéb rakomány szállításához használhatja a csomagtérben. Egyedi szerkezetű, amely védi a csomagtér alját, oldalát és hátulját. A takaró ezenfelül meghosszabbított hátsó résszel rendelkezik, amely képes lefedni a jármű hátsó ütközőjét is (nyitott csomagtér esetén), hogy megvédje a szennyeződésektől és karcolásoktól, a kutya beszállása vagy kiszállása esetén.   Univerzális méretről van szó, egyszerűen rögzíthető a fejtámla mögé hurkolással a hátsó üléseken, az oldalsó részeit pedig tépőzárral rögzítheti. Impregnált, víztaszító anyagból készült.
4,0 7
7245

Compass Védőtakaró bőröndbe, 125 x 100 x 60 cm

Compass Védőtakaró bőröndbe, 125 x 100 x 60 cm

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásRendszeresen utaznia kell házi kedvencével együtt az autóban? Ezt a takarót kutya vagy egyéb rakomány szállításához használhatja a csomagtérben. Egyedi szerkezetű, amely védi a csomagtér alját, oldalát és hátulját. A takaró ezenfelül meghosszabbított hátsó résszel rendelkezik, amely képes lefedni a jármű hátsó ütközőjét is (nyitott csomagtér esetén), hogy megvédje a szennyeződésektől és karcolásoktól, a kutya beszállása vagy kiszállása esetén.
 
Univerzális méretről van szó, egyszerűen rögzíthető a fejtámla mögé hurkolással a hátsó üléseken, az oldalsó részeit pedig tépőzárral rögzítheti. Impregnált, víztaszító anyagból készült.

Paraméterek és specifikáció

Magasság: 125 cm
Mélység: 60 cm
Szélesség: 100 cm
Szín: fekete

Katalógusszám:

 685550
Megosztás

Értékelés

4,0 (7 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni