Clementoni Baby Játszóasztal kockákkal és kisállatokkal Clementoni Baby Játszóasztal kockákkal  és kisállatokkal
 Ez a vidám játék nagyon sokáig elszórakoztatja csemetéit. Különböző formákat helyezhetnek be fényekkel és hangokkal, elfordíthatják a fogaskerekeket, és gombokkal vezérelhetik a kutyát és a macskát. Az asztalka részét képezi egy szórakoztató útvonal is a labdák számára, számos csodálatos csúszdával és akadállyal. A golyók az asztal lábánál fejezik be útjukat.   A játék serkenti a kézügyességet, a vizuális érzékelést és az ok és okozat kapcsolatának felismerését.   A kisasztal 3 db 1,5V AG13/R44 elemmel működik.   Figyelmeztetés: A csomagolásban található elemek csak a termék funkcionalitásának tesztelésére szolgálnak és a tesztelés után azonnal ki kell cserélni őket.
0,0 0
11495

Clementoni Baby Játszóasztal kockákkal és kisállatokkal

Clementoni Baby Játszóasztal kockákkal és kisállatokkal

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásEz a vidám játék nagyon sokáig elszórakoztatja csemetéit. Különböző formákat helyezhetnek be fényekkel és hangokkal, elfordíthatják a fogaskerekeket, és gombokkal vezérelhetik a kutyát és a macskát. Az asztalka részét képezi egy szórakoztató útvonal is a labdák számára, számos csodálatos csúszdával és akadállyal. A golyók az asztal lábánál fejezik be útjukat.
 
A játék serkenti a kézügyességet, a vizuális érzékelést és az ok és okozat kapcsolatának felismerését.
 
A kisasztal 3 db 1,5V AG13/R44 elemmel működik.
 
Figyelmeztetés: A csomagolásban található elemek csak a termék funkcionalitásának tesztelésére szolgálnak és a tesztelés után azonnal ki kell cserélni őket.

Ajánlott kor ettől: 1 év
 690541
Megosztás
clementoni

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni