Cattara Önfelfújódó camping matrac Midnight szürke180 x 66 x 3 cm Cattara Önfelfújódó camping matrac Midnight szürke180 x 66 x 3 cm
A cemping matracok elválaszthatatlan részei a sátorozásnak, kempingezésnek, szabadtéri tevékenységeknek . Ezeknek a matracoknak továbbfejlesztett szigetelő és kényeles tulajdonságai vannak. Hab belseje nagy porozitású, mely vízzáró nejlon köpenyebe lett zárva. Ez a hab a szelep kinyitása után magába szívja a levegőt, és így a matrac elnyeri eredeti alakját. Összecsomagolásnál a szelepet ki kell nyitni, a matracot pedig súlyunkkal rátámaszkodva fel kell göngyölíteni, majd a szelepet könnyen megszorítani. Ennek köszönhetően összecsomagolt állapotban sokkal kisebb, mint a többi camping habmatrac. A matrac fejpárnával lett kiegészítve a legnagyobb kényelem érdekében minden körülmények között.matrac méretei összecsomagolt állapotban: 68 x 14 cm.
4,5 5
8695

Cattara Önfelfújódó camping matrac Midnight szürke180 x 66 x 3 cm

Cattara Önfelfújódó camping matrac Midnight szürke180 x 66 x 3 cm

5 értékelés
8 695 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2021.05.12 szerda  
A vásárlással kap 203 Kényelempont

LeírásA cemping matracok elválaszthatatlan részei a sátorozásnak, kempingezésnek, szabadtéri tevékenységeknek . Ezeknek a matracoknak továbbfejlesztett szigetelő és kényeles tulajdonságai vannak. Hab belseje nagy porozitású, mely vízzáró nejlon köpenyebe lett zárva. Ez a hab a szelep kinyitása után magába szívja a levegőt, és így a matrac elnyeri eredeti alakját.
 
Összecsomagolásnál a szelepet ki kell nyitni, a matracot pedig súlyunkkal rátámaszkodva fel kell göngyölíteni, majd a szelepet könnyen megszorítani. Ennek köszönhetően összecsomagolt állapotban sokkal kisebb, mint a többi camping habmatrac. A matrac fejpárnával lett kiegészítve a legnagyobb kényelem érdekében minden körülmények között.
 
matrac méretei összecsomagolt állapotban: 68 x 14 cm.

Paraméterek és specifikáció

Hosszúság: 180 cm
Magasság: 3 cm
Súly: 1,16 kg
Szélesség: 66 cm
Szín: szürke

Katalógusszám:

 681154
Megosztás
cattara

Értékelés

4,5 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni