Menu
Cattara Etna tűzrakó fedővel, átmérő 61 cm Cattara Etna tűzrakó fedővel, átmérő 61 cm
Hordozható Etna fa tüzelésű tűzrakó, amely alkalmas a kertekbe és teraszokra. A tűzrakó konstrukciója minőségi acélból magas hőmérsékletű fekete bevonattal, a rost acél rácsból zománc bevonattal készült. A speciális formatervezésű hálós fedő védelmet kínált a pattogó parázstól és szikráktól, ami jelentősen nӧveli a biztonságot, és a kényelmet használata kӧzben. A csomagolásban fém piszkavas is található fa fogóval, amely használható a parázs megmozgatására, vagy a fedél egyszerű levételére. A tűzrakó kerületén gyűrű található, ami fogóként szolgál a szállításnal. A maximális stabilitás érdekében a tűzrakó lábai kapcsolódnak egymáshoz. 
4,0 5
19095

Cattara Etna tűzrakó fedővel, átmérő 61 cm

Ingyenes szállítás

Cattara Etna tűzrakó fedővel, átmérő 61 cm

5 értékelés
19 095 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: 2020.01.28 kedd  
A vásárlással kap 256 Kényelempont

Leírás

Hordozható Etna fa tüzelésű tűzrakó, amely alkalmas a kertekbe és teraszokra.

A tűzrakó konstrukciója minőségi acélból magas hőmérsékletű fekete bevonattal, a rost acél rácsból zománc bevonattal készült. A speciális formatervezésű hálós fedő védelmet kínált a pattogó parázstól és szikráktól, ami jelentősen nӧveli a biztonságot, és a kényelmet használata kӧzben.

A csomagolásban fém piszkavas is található fa fogóval, amely használható a parázs megmozgatására, vagy a fedél egyszerű levételére. A tűzrakó kerületén gyűrű található, ami fogóként szolgál a szállításnal. A maximális stabilitás érdekében a tűzrakó lábai kapcsolódnak egymáshoz.Anyag: acél
Átmérő: 61 cm
Magasság: 28 cm
Szélesség: 81 cm
Szín: fekete
 680281
Megosztás
cattara

Értékelés

4,0 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni