Alapelvek és adatvédelema 4home.hu oldalon

A 4home.hu-t az Ön igényei szerint alakítjuk. A weboldalon tanúsított viselkedése alapján személyre szabjuk annak tartalmát, és releváns ajánlatokat és termékeket mutatunk be. Az „Értem” gombra kattintva egyúttal beleegyezik a cookie-k használatába, valamint a webhely viselkedésére vonatkozó adatok továbbításába, hogy célzott hirdetéseket jelenítsen meg közösségi oldalakon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokban. A személyre szabást és a célzott hirdetést részletesebben beállíthatja, vagy bármikor kikapcsolhatja az Adatvédelmi beállításokban

Kapcsolat 0 Kedvencek Bejelentkezés Kosár

Kosár előnézet

Ha még 30 000 Ft értékben vásárol a házhozszállítás ingyenes!
Az Ön kosaraüres...
Catler DMS 76 japán szeletelő kés Catler DMS 76 japán szeletelő kés
 A japán húsvágó kés a japán szakácsok egyik alapfelszerelése, és kiváló geometriájának köszönhetően pontos húscsontozásra és húsvágásra, garnélarák tisztítására és faragására, vagy paprika tisztítására van predesztinálva. Pengehossz 105 mm / teljes hossz 205 mm. A damaszkuszi acélt manapság "öntött" és "hegesztett" acélra osztják. Az öntött damaszkuszt úgy készítették, hogy kis agyagtégelyekben olvasztották az acélt, majd a kovács receptje szerint különböző adalékanyagokat adtak hozzá. Ezzel szemben a hegesztett damaszkusz réteges, legalább kétféle acélból vagy acélból és egy másik fémből áll. Az enyhe, rugalmas acélt kemény, nagy széntartalmú acéllal kombinálva használják, több tíz vagy több száz rétegben. A Japán híres kovácsmestereinek zseniális és felülmúlhatatlan technológiája, képes volt a rugalmas és kemény acélt úgy kombinálni, hogy azok egyedi tulajdonságait a szamurájkardkészítés egyedülálló alkotásává ötvözze. A DMS sorozat kései 67 rétegben hegesztési technológiával készülnek, egyesítve a VG2 lágy és a VG10 kemény acélokat. Ez nagyszerű tulajdonságokat biztosít számukra - rendkívüli keménységet, rugalmasságot és hosszú élettartamot. A kések anyagának beszállítója a japán TAKEFU acélgyártó cég. A kések markolatai juharfából készülnek és a KEBONY módszerrel vannak beállítva. Ez a Norvégiában kifejlesztett technológia egy szabadalmaztatott eljárás, amely káros anyagoktól és méreganyagoktól mentesen erősíti a felhasznált juhar sejtszerkezetét, és nemcsak a keményfa prémium tulajdonságait, hanem a gazdag barna színt is kiemeli.
0,0 0
39825