BWT pótszűrők, 12 db, ajándékkal - dizájner Maxxo A5 palack BWT pótszűrők, 12 db, ajándékkal - dizájner Maxxo A5 palack
 A BWT pótszűrők kedvezményes éves csomagolásra, ajándék dizájner Maxxo A5 palackkal. A szűrők alkalmasak minden szabványos, ovális alakú szűrőrendszerhez, pl. a LAICA Biflux-hoz, a Brita MAXTRÁ-hoz, a DAFI Unimax-hoz, stb. A magnéziummal finoman dúsított víz finomabb és egészségesebb. A szűrt víz nemcsak mindennapi ivásra alkalmas, hanem minden hideg és meleg ital és étel elkészítésére is.   A BWT kifejlesztett egy egyedülálló Mg2+ technológiát, amely a szűrt víznek kiváló, teljesen természetes ízt ad. Ezzel egyidejűleg az ivóvizet az egészség szempontjából hasznos magnézium-ionokkal gazdagítja. A szűrés eltávolítja a vízből a káros anyagokat, mint például a nehézfémek (kadmium, ólom, cink és réz, ha jelen vannak a vízben) és más nemkívánatos anyagokat, mint például a vízkő, a klór és annak káros szerves vegyületei, amelyek rontják a víz ízét.   Műszaki paraméterek és specifikációk: A csomagolás tartalma: 12 db pótszűrő + ajándék BWT sportpalack A szűrő kapacitása: 120 l előszűrt víz/28 nap A szűrő típusa: alkalmas minden ovális szűrőrendszerben történő használatra (Brita MAXTRA, LAICA Biflux, DAFI Unimax).
4,5 148
18445

BWT pótszűrők, 12 db, ajándékkal - dizájner Maxxo A5 palack

árengedmény -9% Ingyenes szállítás
BWT pótszűrők, 12 db, ajándékkal - dizájner Maxxo A5 palack
Ezen a héten 75 ügyfél vásárolta meg

BWT pótszűrők, 12 db, ajándékkal - dizájner Maxxo A5 palack

148 értékelés
Eredetileg: 20 245 Ft | Kedvezmény: 1 800 Ft 18 445 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: 2021.04.22 csütörtök  
A vásárlással kap 338 Kényelempont

LeírásA BWT pótszűrők kedvezményes éves csomagolásra, ajándék dizájner Maxxo A5 palackkal. A szűrők alkalmasak minden szabványos, ovális alakú szűrőrendszerhez, pl. a LAICA Biflux-hoz, a Brita MAXTRÁ-hoz, a DAFI Unimax-hoz, stb. A magnéziummal finoman dúsított víz finomabb és egészségesebb. A szűrt víz nemcsak mindennapi ivásra alkalmas, hanem minden hideg és meleg ital és étel elkészítésére is.
 
A BWT kifejlesztett egy egyedülálló Mg2+ technológiát, amely a szűrt víznek kiváló, teljesen természetes ízt ad. Ezzel egyidejűleg az ivóvizet az egészség szempontjából hasznos magnézium-ionokkal gazdagítja. A szűrés eltávolítja a vízből a káros anyagokat, mint például a nehézfémek (kadmium, ólom, cink és réz, ha jelen vannak a vízben) és más nemkívánatos anyagokat, mint például a vízkő, a klór és annak káros szerves vegyületei, amelyek rontják a víz ízét.
 
Műszaki paraméterek és specifikációk:
  • A csomagolás tartalma: 12 db pótszűrő + ajándék BWT sportpalack
  • A szűrő kapacitása: 120 l előszűrt víz/28 nap
  • A szűrő típusa: alkalmas minden ovális szűrőrendszerben történő használatra (Brita MAXTRA, LAICA Biflux, DAFI Unimax).

A szettben található darabok száma: 12 db
Szín: fehér
 108726
Megosztás
bwt

Értékelés

4,5 (148 értékelés)
98 % ügyfél ajánlja
8 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni