Bohemia Crystal Mackó üvegedény mézre Bohemia Crystal Mackó üvegedény mézre
Üvegedény ólomkristályüvegből, méhkas alakú, mackóval, fedele aranyozott acélból készült méhekkel díszített. Az üveg egy fából készült mézmerítővel van ellátva. Az edény gyártója a Poděbrady-i Crystal Bohemia üveggyár, amelynek több mint egy évszázados hagyománya van az ólomkristályüveg gyártásában. Kísérletezhet akár más tartalommal is, a képzeletének nincsenek korlátai. Próbáljon meg például színes gyümölcscukorkák keverékét önteni, minőségi csokoládé-pralinét tárolni. A színek gyönyörűen játszanak az üveggel, és csodálatos hatásokat keltenek az asztalon vagy a konyhapulton.Az ólomkristályra az üveg nagyfokú szilárdsága, átlátszósága és ragyogása jellemző. Az üveg gyönyörűen fényes és átlátszó. Az üvegedényt kék díszdobozban szállítjuk. Élvezze mézet  minőségi cseh üvegből.
0,0 0
11595

Bohemia Crystal Mackó üvegedény mézre

Bohemia Crystal Mackó üvegedény mézre

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásÜvegedény ólomkristályüvegből, méhkas alakú, mackóval, fedele aranyozott acélból készült méhekkel díszített. Az üveg egy fából készült mézmerítővel van ellátva. Az edény gyártója a Poděbrady-i Crystal Bohemia üveggyár, amelynek több mint egy évszázados hagyománya van az ólomkristályüveg gyártásában. Kísérletezhet akár más tartalommal is, a képzeletének nincsenek korlátai. Próbáljon meg például színes gyümölcscukorkák keverékét önteni, minőségi csokoládé-pralinét tárolni. A színek gyönyörűen játszanak az üveggel, és csodálatos hatásokat keltenek az asztalon vagy a konyhapulton.
 
Az ólomkristályra az üveg nagyfokú szilárdsága, átlátszósága és ragyogása jellemző. Az üveg gyönyörűen fényes és átlátszó. Az üvegedényt kék díszdobozban szállítjuk. Élvezze mézet  minőségi cseh üvegből.

Anyag: üveg
Átmérő: 15 cm
Magasság: 12,9 cm
Mosogatógép: nem
Szín: átlátszó
Térfogat: 400 ml
 119449
Megosztás

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni