Menu
Berlinger Haus Forest Line 5 részes késkészletmárvány felülettel Berlinger Haus Forest Line 5 részes késkészletmárvány felülettel
Az öt rozsdamentes acélból készült késből álló késkészlet tapadásmentes márvány felülettel épp azokat a késeket tartalmazza, amelyekre a leggyakrabban szükség van az élelmiszerek elkészítésénél. A kések antibakteriális felülettel és fa kivitelezésű kényelmes lágyított nyéllel rendelkeznek. A készlet tartalma: 1x szakácskés 20 cm 1x kenyérkés 20 cm 1x santoku kés 17,8 cm 1x szeletelő kés 12,7 cm 1x hámozó kés 9 cm A santoku késeket az ázsiai konyha szerelmeseinek tervezték, amelyek alakja a japán kések pengéitől származik. Könnyen elbánnak a hús, a hal, a zöldség és a gyümölcs szeletelésével, vágásával és aprításával. Nagyon éles pengéjük van, amely lehetővé teszi a gyümölcs és a hús vágását úgy, hogy a lé ne folyjon ki belőle. A kész étel így hihetetlenül zamatos lesz.
4,5 20
5495

Berlinger Haus Forest Line 5 részes késkészletmárvány felülettel

Berlinger Haus Forest Line 5 részes késkészletmárvány felülettel

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Az öt rozsdamentes acélból készült késből álló késkészlet tapadásmentes márvány felülettel épp azokat a késeket tartalmazza, amelyekre a leggyakrabban szükség van az élelmiszerek elkészítésénél. A kések antibakteriális felülettel és fa kivitelezésű kényelmes lágyított nyéllel rendelkeznek.

A készlet tartalma:

  • 1x szakácskés 20 cm

  • 1x kenyérkés 20 cm

  • 1x santoku kés 17,8 cm

  • 1x szeletelő kés 12,7 cm

  • 1x hámozó kés 9 cm

A santoku késeket az ázsiai konyha szerelmeseinek tervezték, amelyek alakja a japán kések pengéitől származik. Könnyen elbánnak a hús, a hal, a zöldség és a gyümölcs szeletelésével, vágásával és aprításával. Nagyon éles pengéjük van, amely lehetővé teszi a gyümölcs és a hús vágását úgy, hogy a lé ne folyjon ki belőle. A kész étel így hihetetlenül zamatos lesz.

A szettben található darabok száma: 5 db
Anyag: rozsdamentes acél + műanyag
Mosogatógép: igen
Szín: fekete
 108452
Megosztás
berlingerhaus

Értékelés

4,5 (20 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni