Menu
Berlinger Haus Forest Dark Line 6 részes késkészlet állványban Berlinger Haus Forest Dark Line 6 részes késkészlet állványban
Ez a hat rozsdamentes acélból készült késből álló késkészlet Diamond tapadásmentes felülettel éppen azokat a késeket tartalmazza, amelyekre a legnagyobb szükség van az élelmiszerek elkészítésénél. A kések antibakteriális felülettel és biztos fogású puhított nyéllel rendelkeznek fa kivitelben. Ajándékcsomagolásban kínáljuk. A készlet tartalma: 1x santoku kés 17,5 cm 1x szakácskés 20 cm 1x kenyérkés 20 cm 1x univerzális kés 12,5 cm 1x hámozó kés 9 cm 1x santoku kés 9 cm A santoku késeket az ázsiai konyha szerelmeseinek tervezték, amelyek alakja a japán kések pengéitől származik. Könnyen elbánnak a hús, a hal, a zöldség és a gyümölcs szeletelésével, vágásával és aprításával. Nagyon éles pengéjük van, amely lehetővé teszi a gyümölcs és a hús vágását úgy, hogy a lé ne folyjon ki belőle. A kész étel így hihetetlenül zamatos lesz.
4,5 14
6795

Berlinger Haus Forest Dark Line 6 részes késkészlet állványban

Berlinger Haus Forest Dark Line 6 részes késkészlet állványban

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ez a hat rozsdamentes acélból készült késből álló késkészlet Diamond tapadásmentes felülettel éppen azokat a késeket tartalmazza, amelyekre a legnagyobb szükség van az élelmiszerek elkészítésénél. A kések antibakteriális felülettel és biztos fogású puhított nyéllel rendelkeznek fa kivitelben. Ajándékcsomagolásban kínáljuk.

A készlet tartalma:

  • 1x santoku kés 17,5 cm

  • 1x szakácskés 20 cm

  • 1x kenyérkés 20 cm

  • 1x univerzális kés 12,5 cm

  • 1x hámozó kés 9 cm

  • 1x santoku kés 9 cm

A santoku késeket az ázsiai konyha szerelmeseinek tervezték, amelyek alakja a japán kések pengéitől származik. Könnyen elbánnak a hús, a hal, a zöldség és a gyümölcs szeletelésével, vágásával és aprításával. Nagyon éles pengéjük van, amely lehetővé teszi a gyümölcs és a hús vágását úgy, hogy a lé ne folyjon ki belőle. A kész étel így hihetetlenül zamatos lesz.

A szettben található darabok száma: 6 db
Anyag: rozsdamentes acél
Mosogatógép: igen
Szín: fekete
 108442
Megosztás
berlingerhaus

Értékelés

4,5 (14 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni