Berlinger Haus Burgundy Metallic Line tejfőző, 1,2 l Berlinger Haus Burgundy Metallic Line tejfőző, 1,2 l
 Minőségi és elegáns tejfőző edény a Burgundy Metallic Line kollekcióból, rendkívül tartós kovácsolt alumíniumból, amely minden konyhában megtalálja a helyét. Nagyszerű segítőtársa lesz a tej főzésénél és melegítésénél. Minőségi, háromrétegű, tapadásmentes márvány felülettel van ellátva. A melegített ételek sosem égnek oda és nem futnak ki. Az edény ergonomikus, lágyított fogantyúval rendelkezik a komfortos és könnyű kezeléshez. A tejfőző oldalán formázott kiöntő található. A tejfőző kumulatív tulajdonságokkal rendelkezik a gyors hőelosztás és energiamegtakarítás érdekében. Környezetbarát, nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot.  
4,5 4
4595

Berlinger Haus Burgundy Metallic Line tejfőző, 1,2 l

Berlinger Haus Burgundy Metallic Line tejfőző, 1,2 l

4 értékelés
4 595 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2021.07.27 kedd  
A vásárlással kap 97 Kényelempont

LeírásMinőségi és elegáns tejfőző edény a Burgundy Metallic Line kollekcióból, rendkívül tartós kovácsolt alumíniumból, amely minden konyhában megtalálja a helyét. Nagyszerű segítőtársa lesz a tej főzésénél és melegítésénél. Minőségi, háromrétegű, tapadásmentes márvány felülettel van ellátva. A melegített ételek sosem égnek oda és nem futnak ki. Az edény ergonomikus, lágyított fogantyúval rendelkezik a komfortos és könnyű kezeléshez. A tejfőző oldalán formázott kiöntő található. A tejfőző kumulatív tulajdonságokkal rendelkezik a gyors hőelosztás és energiamegtakarítás érdekében. Környezetbarát, nem tartalmaz PFOA-t, ólmot és kadmiumot.
 

Paraméterek és specifikáció

Anyag: alumínium
Áram: igen
Átmérő: 12 cm
Gáz: igen
Indukció: nem
Mosogatógép: igen
Szín: piros
Térfogat: 1,2 l
Üvegkerámia: igen

Katalógusszám:

 114742
Megosztás
berlingerhaus

Értékelés

4,5 (4 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni