Menu
Banquet GOURMET CERAMIA ROSSA 7 részes kerámia késkészlet Banquet GOURMET CERAMIA ROSSA 7 részes kerámia késkészlet
GOURMET CERAMIA ROSSA 7 darabos kerámia késkészlet. Rendkívül éles kerámiapenge, ami megőrzi az ételekben található vitaminokat artalmaz, és nem veszik fel az ételek illatát, nem befolyásolja az ízüket. A hús, zöldség, vagy gyümölcs nem ragad a késre. A készlet 3 praktikus kést + 3 x élvédő tokot + kerámia zöldségtisztító-hámozót tartalmaz.A kerámia bevonatú kések keményebbek, mint a fémből készült kések, ezért nem igényelnek mindennapi élezést, mint az acél kések. A keménysége miatt törékenyebbek, ezért nem ajánlott például a csontok apritása, a penge hajlítása szeletelés közben, ügyeljünk arra, hogy a kés ne essen a földre.Méretek: kés 24 cm kés 19,5 cm kés 17,5 cm zöldségtisztító-hámozó 14 cm
4,0 48
9095

Banquet GOURMET CERAMIA ROSSA 7 részes kerámia késkészlet

Banquet GOURMET CERAMIA ROSSA 7 részes kerámia késkészlet

Elérhetőség: Elfogyott

LeírásGOURMET CERAMIA ROSSA 7 darabos kerámia késkészlet. Rendkívül éles kerámiapenge, ami megőrzi az ételekben található vitaminokat artalmaz, és nem veszik fel az ételek illatát, nem befolyásolja az ízüket. A hús, zöldség, vagy gyümölcs nem ragad a késre. A készlet 3 praktikus kést + 3 x élvédő tokot + kerámia zöldségtisztító-hámozót tartalmaz.
 
A kerámia bevonatú kések keményebbek, mint a fémből készült kések, ezért nem igényelnek mindennapi élezést, mint az acél kések. A keménysége miatt törékenyebbek, ezért nem ajánlott például a csontok apritása, a penge hajlítása szeletelés közben, ügyeljünk arra, hogy a kés ne essen a földre.
 
Méretek:
  • kés 24 cm
  • kés 19,5 cm
  • kés 17,5 cm
  • zöldségtisztító-hámozó 14 cm 

A szettben található darabok száma: 7 db
Anyag: kerámia + műanyag
Mosogatógép: nem
Szín: piros
 103483
Megosztás
banquet

Értékelés

4,0 (48 értékelés)
95 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni