Menu
Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 180 x 200 cm Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 180 x 200 cm
A matracvédők nagyon hasznoskiegészítők, amelyek meghosszabbítjáka matracok élettartamát. Védőréteget képez a lepedő és matrac kӧzӧtt. A matracvédő külső oldala 100% frottír pamutból, belső oldala vízállóés légáteresztő anyagból – 100% polyuretánból készült, amely magában tartja a nedvességet, de ugyanakkor légáteresztő, így nem okoz túlzott izzadást.   Alkalmas azӧsszes típusú matracra, anyaga kellemestapintású, hipoallergén frottír változatban. Megtartja a fekvőhely tӧkéletes tisztaságát és meghosszabbítja a matrac éllettartamát. Véd az atkák, a baktériumok és a penész ellen. Könnyen felhelyezhető a matracra a sarkain található gumik segítségével. Mosását max. 60 °C javasoljuk.
4,5 34
5845

Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 180 x 200 cm

Ariatex Vízálló matracvédő Waterproof, 180 x 200 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

A matracvédők nagyon hasznos kiegészítők, amelyek meghosszabbítják a matracok élettartamát. Védőréteget képez a lepedő és matrac kӧzӧtt. A matracvédő külső oldala 100% frottír pamutból, belső oldala vízálló és légáteresztő anyagból – 100% polyuretánból készült, amely magában tartja a nedvességet, de ugyanakkor légáteresztő, így nem okoz túlzott izzadást.  

Alkalmas az ӧsszes típusú matracra, anyaga kellemes tapintású, hipoallergén frottír változatban.

Megtartja a fekvőhely tӧkéletes tisztaságát és meghosszabbítja a matrac éllettartamát. Véd az atkák, a baktériumok és a penész ellen. Könnyen felhelyezhető a matracra a sarkain található gumik segítségével. Mosását max. 60 °C javasoljuk.

Ajánlott mosás: 60 °C
Anyag: 100 % poliuretán
Az ágy tipusa: standard kétszemélyes ágy
Méret: 180 x 200 cm
Szín: fehér
 223295
Megosztás

Értékelés

4,5 (34 értékelés)
97 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni