Menu
Antisztatikus portörlő COLOR 58 cm Antisztatikus portörlő COLOR 58 cm
Ez a portörlő antisztatikus mikroszálas anyagból készült és ennek köszönhetően magához vonzza a port bármilyen felületről és tartja azt, mint egy mágnes. Alkalmazkodik és magához vonzza a port bármilyen sima felületről (könnyen tisztítja a redőnyöket, a kikapcsolt a TV képernyőjét és a monitort, a lámpákat, de a szobanövények leveleit is). A portörlő egyszerűen beállítható teleszkópos nyéllel rendelkezik, amely akár 120 cm-es hosszúságot is elérheti. A takarítás gyorsabb és egyszerűbb lesz vele. Teljes hossz: 58 cm Műanyag fogó
4,0 17
645

Antisztatikus portörlő COLOR 58 cm

Antisztatikus portörlő COLOR 58 cm

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ez a portörlő antisztatikus mikroszálas anyagból készült és ennek köszönhetően magához vonzza a port bármilyen felületről és tartja azt, mint egy mágnes. Alkalmazkodik és magához vonzza a port bármilyen sima felületről (könnyen tisztítja a redőnyöket, a kikapcsolt a TV képernyőjét és a monitort, a lámpákat, de a szobanövények leveleit is). A portörlő egyszerűen beállítható teleszkópos nyéllel rendelkezik, amely akár 120 cm-es hosszúságot is elérheti. A takarítás gyorsabb és egyszerűbb lesz vele.

Teljes hossz: 58 cm

Műanyag fogó

Anyag: 100 % polipropilén
Hosszúság: 58 cm
Szín: színes
 802711
Megosztás

Értékelés

4,0 (17 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni