Menu
AMS 9382 falióra AMS 9382 falióra
AMS 9382 falióra. Luxus falióra. Aszimmetrikus. Az óra külső peremét számokká hajlított, fekete fémből alkották meg. A fehér számlapot ásványi üvegből készítették.Az AMS fali-, álló- és asztali órái az elegancia és a német minőség párosával azonosíthatóak. Az AMS alapos odafigyeléssel kidolgozott óráit a németországi Schwarzwaldban gyártják a pontosan beállított és megbízhatóan működő gépeken. Ezeknek a gépeknek köszönhetően garantált a megbízható, pontos és hosszú működés. Ezeknek az óráknak az előállításához a legkitűnőbb minőségű alapanyagokat használják fel, éppen ezért ezek az aprólékos figyelemmel megalkotott órák piacvezetőek saját kategóriájában.Az óraszerkezet 1 darab AA 1,5 V-os elemmel működtethető.
5,0 5
24045

AMS 9382 falióra

árengedmény -11% Ingyenes szállítás

AMS 9382 falióra

5 értékelés
Eredetileg: 27 045 Ft | Kedvezmény: 3 000 Ft 24 045 Ft  Áfával Számíthat ránk.
Szállítóink kézbesítenek.
Elérhetőség: Megrendelésre
A vásárlással kap 337 Kényelempont

LeírásAMS 9382 falióra. Luxus falióra. Aszimmetrikus. Az óra külső peremét számokká hajlított, fekete fémből alkották meg. A fehér számlapot ásványi üvegből készítették.
 
Az AMS fali-, álló- és asztali órái az elegancia és a német minőség párosával azonosíthatóak. Az AMS alapos odafigyeléssel kidolgozott óráit a németországi Schwarzwaldban gyártják a pontosan beállított és megbízhatóan működő gépeken. Ezeknek a gépeknek köszönhetően garantált a megbízható, pontos és hosszú működés. Ezeknek az óráknak az előállításához a legkitűnőbb minőségű alapanyagokat használják fel, éppen ezért ezek az aprólékos figyelemmel megalkotott órák piacvezetőek saját kategóriájában.
 
Az óraszerkezet 1 darab AA 1,5 V-os elemmel működtethető.

Anyag: fém + üveg
Magasság: 67 cm
Mélység: 4 cm
Szélesség: 40 cm
Szín: fekete
 591380
Óra.pdf
Megosztás
ams

Értékelés

5,0 (5 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni