4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml 4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml
Ezek az üveg élelmiszer tárolók egyértelműen nem unalmasak. Adjon konyhájának lehelletnyi eredetiséget a Cork designer üvegedényekkel, amik nemcsak praktikusak, hanem gyönyörűek is. Az üvegek nem hagyományos formáját egy kerek parafa dugó egészíti ki, amely biztonságosan lezárja az üveget, és így koronázza meg eredetiségét. Hosszabb ideig tartja az ételt frissen, megőrzi a megfelelő aromát, megakadályozza, hogy nedvesedjen vagy kiszáradjon a tárolt élelmiszer, és megóvja a nem kívánt kártevőktől is.A Cork edények alkalmasak tészta, kávé, tea, liszt, cukor és só, vagy esetleg keksz és édesség tárolására is. Nem kell azonban korlátoznia magát azzal, hogy csak a konyhában használja őket. Eredeti megjelenésüknek köszönhetően szépen kiegészítik a belső teret, például a kagyló gyűjteményének kiállításához.Előnyök: eredeti design megjelenés nem hagyományos parafa fedél minőségi boroszilikát üveg (magas és alacsony hőmérsékleti ellenállás, mechanikai sérülések és vegyi anyagok ellen) univerzális felhasználás egyszerű karbantartás (a fedeleket kivéve mosogatógépben mosható)Paraméterek: magasság a parafa fedéllel együtt - 13,5 cm, fedél nélkül 10 cm alsó átmérője 9,5 cm, felső átmérője 7 cm
4,5 30
2345

4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml

árengedmény -36%
4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml 4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml 4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml 4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml 4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml 4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml
Ezen a héten 49 ügyfél vásárolta meg

4Home Cork üveg élelmiszer tároló fedéllel450 ml

30 értékelés
Eredetileg: 3 645 Ft | Kedvezmény: 1 300 Ft 2 345 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 20 db és több
Önnél: 2021.01.26 kedd  
A vásárlással kap 99 Kényelempont

LeírásEzek az üveg élelmiszer tárolók egyértelműen nem unalmasak. Adjon konyhájának lehelletnyi eredetiséget a Cork designer üvegedényekkel, amik nemcsak praktikusak, hanem gyönyörűek is. Az üvegek nem hagyományos formáját egy kerek parafa dugó egészíti ki, amely biztonságosan lezárja az üveget, és így koronázza meg eredetiségét. Hosszabb ideig tartja az ételt frissen, megőrzi a megfelelő aromát, megakadályozza, hogy nedvesedjen vagy kiszáradjon a tárolt élelmiszer, és megóvja a nem kívánt kártevőktől is.
 
A Cork edények alkalmasak tészta, kávé, tea, liszt, cukor és só, vagy esetleg keksz és édesség tárolására is. Nem kell azonban korlátoznia magát azzal, hogy csak a konyhában használja őket. Eredeti megjelenésüknek köszönhetően szépen kiegészítik a belső teret, például a kagyló gyűjteményének kiállításához.
 
Előnyök:
  • eredeti design megjelenés
  • nem hagyományos parafa fedél
  • minőségi boroszilikát üveg (magas és alacsony hőmérsékleti ellenállás, mechanikai sérülések és vegyi anyagok ellen)
  • univerzális felhasználás
  • egyszerű karbantartás (a fedeleket kivéve mosogatógépben mosható)
 
Paraméterek:
  • magasság a parafa fedéllel együtt - 13,5 cm, fedél nélkül 10 cm
  • alsó átmérője 9,5 cm, felső átmérője 7 cm

Anyag: üveg
Átmérő: 6,5 cm
Magasság: 13,5 cm
Mosogatógép: igen
Térfogat: 450 ml
 116719
Megosztás
a4home

Értékelés

4,5 (30 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni