Orion PRIM műanyag doboz tömítéssel, 4 l Orion PRIM műanyag doboz tömítéssel, 4 l
 Ez a praktikus, átlátszó, téglalap alakú, 28 x 20 x 12 cm méretű műanyag doboz alkalmas mindennapi otthoni használatra, de akár élelmiszer szállítására a munkahelyre, kirándulásra vagy nyaralásra is. Ideális edény a friss ételek vagy az ebéd maradékainak tárolására a hűtőszekrényben. A fedél szilikon tömítésének és az oldalsó kapcsoknak köszönhetően szilárdan lezárható, úgy, hogy a leves, a mártás, a joghurtöntetes saláták vagy a grillezéshez készített pácolt húsok ne folyjanak ki.  Használható -25 °C és +95 °C között, a hűtőszekrényben és a fagyasztóban is. Otthon vagy a munkahelyen az előkészített ételt a dobozban a fedele nélkül megmelegítheti a mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is elmoshatja.
0,0 0
2545

Orion PRIM műanyag doboz tömítéssel, 4 l

Orion PRIM műanyag doboz tömítéssel, 4 l

2 545 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 4 db
Önnél: 2021.12.01 szerda  
A vásárlással kap 72 Kényelempont

LeírásEz a praktikus, átlátszó, téglalap alakú, 28 x 20 x 12 cm méretű műanyag doboz alkalmas mindennapi otthoni használatra, de akár élelmiszer szállítására a munkahelyre, kirándulásra vagy nyaralásra is.
Ideális edény a friss ételek vagy az ebéd maradékainak tárolására a hűtőszekrényben.
A fedél szilikon tömítésének és az oldalsó kapcsoknak köszönhetően szilárdan lezárható, úgy, hogy a leves, a mártás, a joghurtöntetes saláták vagy a grillezéshez készített pácolt húsok ne folyjanak ki. 
Használható -25 °C és +95 °C között, a hűtőszekrényben és a fagyasztóban is. Otthon vagy a munkahelyen az előkészített ételt a dobozban a fedele nélkül megmelegítheti a mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is elmoshatja.

Paraméterek és specifikáció

Magasság: 12 cm
Mélység: 20 cm
Mikrohullámú sütő: igen
Mosogatógép: igen
Súly: 0,29 kg
Szélesség: 28 cm
Szín: átlátszó
Térfogat: 4 l

Katalógusszám:

 124377
Megosztás
orion

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni