Orion Hópelyhek fémdoboz, 20 x 13 x 6,5 cm Orion Hópelyhek fémdoboz, 20 x 13 x 6,5 cm
 A konyhában és az egész házban már finom karácsonyi sütemények illatoznak! Az ablakon túl már hűlnek a vaníliás hókiflik, a sütőben készül az utolsó adag linzer, és suttyomban már kóstolgatja a magasra kelt kókuszos süteményt, de vajon hová is rejtse a többit, nehogy „véletlenül elfogyjon idő előtt”? Lehetőleg egy szép, karácsonyi motívummal díszített fémdobozba.   Ha pedig a sütemény mégis elfogyna, a dobozt megtöltheti aszalt gyümölccsel vagy diófélékkel is, esetleg különféle karácsonyi ajándékokkal szerettei számára.
0,0 0
2245

Orion Hópelyhek fémdoboz, 20 x 13 x 6,5 cm

Orion Hópelyhek fémdoboz, 20 x 13 x 6,5 cm Orion Hópelyhek fémdoboz, 20 x 13 x 6,5 cm Orion Hópelyhek fémdoboz, 20 x 13 x 6,5 cm
Ezen a héten 24 ügyfél vásárolta meg

Orion Hópelyhek fémdoboz, 20 x 13 x 6,5 cm

2 245 Ft  Áfával
Elérhetőség: Úton van
Önnél: 2021.12.03 péntek  
A vásárlással kap 65 Kényelempont

LeírásA konyhában és az egész házban már finom karácsonyi sütemények illatoznak! Az ablakon túl már hűlnek a vaníliás hókiflik, a sütőben készül az utolsó adag linzer, és suttyomban már kóstolgatja a magasra kelt kókuszos süteményt, de vajon hová is rejtse a többit, nehogy „véletlenül elfogyjon idő előtt”? Lehetőleg egy szép, karácsonyi motívummal díszített fémdobozba.
 
Ha pedig a sütemény mégis elfogyna, a dobozt megtöltheti aszalt gyümölccsel vagy diófélékkel is, esetleg különféle karácsonyi ajándékokkal szerettei számára.

Paraméterek és specifikáció

Anyag: bádog
Magasság: 6,5 cm
Mélység: 13 cm
Szélesség: 20 cm
Szín: ezüst

Katalógusszám:

 124528
Megosztás
orion

Értékelés

A termékhez nincs értékelés

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni