Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi
Vákuumcsomagoló gép fokozott teljesítménnyel, dupla szivattyúval és megerősített kettős hegesztéssel. Forradalmi módja az élelmiszer tárolásának vákuumban (levegő nélkül) meghosszabbítja 5-szörösére az tárolási időtartamot. A vákuumnak köszönhetően az élelmiszerek megőrzik a természetes frissességüket és minőségüket. Alkalmas az élelmiszerek vákuumos csomagolására és ezután a sous vide gasztronómiai főzési eljárás alkalmazható (vákuumozott élelmiszerek alacsony hőmérsékleten vízfürdőben való főzése). Technikai jellemzők és leírás: -        teljesen automatikus vákuum csomagoló gép élelmiszerekre -        a kompresszor teljesítménye 20 l/perc -        maximális szívóteljesítmény: 900 mbar -        speciális gyors pácolás funkció -        funkció a törékeny és finom élelmiszerek deformálódása ellen a vákuumozás alatt (pl. gyümölcs) -        háromféle beállítás a zsákos hegesztéshez – száraz, nedves,vizes (pl. hús) -        lehetséges kézi légtelenítés az Pulse vacuum funkció segítségével -        integrált hengervágó -        henger tartályt a vákuumcsomagoló belsejében -        maximális henger és fólia szélessége: 30 cm -        áramellátást hálózatról -        levegő elszívása zacskókból és hengerekből, tömítés magas minőségű és szilárd hegesztéssel A csomagolás tartalma: -        1× henger 28 × 30 cm -        1× henger 20 × 30 cm -        5 x zacskó 22 × 28 cm Megjegyzés: Új VM Profi vákuumcsomagoló géphez vákuumcső nem tartozik. Az említett vákuumcső a Maxxo VC1800 termék tartozéka, mivel csak a termékhez tartozó vákuum tárolókhoz alkalmas.
4,5 84
39990

Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi

árengedmény -19% Ingyenes szállítás
Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi

Maxxo Vákuumcsomagoló gép VM Profi

84 értékelés
Eredetileg: 49 195 Ft | Kedvezmény: 9 205 Ft 39 990 Ft  Áfával
Elérhetőség: Megrendelésre
A vásárlással kap 598 Kényelempont

Leírás

Vákuumcsomagoló gép fokozott teljesítménnyel, dupla szivattyúval és megerősített kettős hegesztéssel. Forradalmi módja az élelmiszer tárolásának vákuumban (levegő nélkül) meghosszabbítja 5-szörösére az tárolási időtartamot. A vákuumnak köszönhetően az élelmiszerek megőrzik a természetes frissességüket és minőségüket. Alkalmas az élelmiszerek vákuumos csomagolására és ezután a sous vide gasztronómiai főzési eljárás alkalmazható (vákuumozott élelmiszerek alacsony hőmérsékleten vízfürdőben való főzése).

Technikai jellemzők és leírás:

-        teljesen automatikus vákuum csomagoló gép élelmiszerekre

-        a kompresszor teljesítménye 20 l/perc

-        maximális szívóteljesítmény: 900 mbar

-        speciális gyors pácolás funkció

-        funkció a törékeny és finom élelmiszerek deformálódása ellen a vákuumozás alatt (pl. gyümölcs)

-        háromféle beállítás a zsákos hegesztéshez – száraz, nedves,vizes (pl. hús)

-        lehetséges kézi légtelenítés az Pulse vacuum funkció segítségével

-        integrált hengervágó

-        henger tartályt a vákuumcsomagoló belsejében

-        maximális henger és fólia szélessége: 30 cm

-        áramellátást hálózatról

-        levegő elszívása zacskókból és hengerekből, tömítés magas minőségű és szilárd hegesztéssel

A csomagolás tartalma:

-        1× henger 28 × 30 cm

-        1× henger 20 × 30 cm

-        5 x zacskó 22 × 28 cm

Megjegyzés: Új VM Profi vákuumcsomagoló géphez vákuumcső nem tartozik. Az említett vákuumcső a Maxxo VC1800 termék tartozéka, mivel csak a termékhez tartozó vákuum tárolókhoz alkalmas.

Magasság: 11,5 cm
Mélység: 20 cm
Súly: 3 kg
Szélesség: 40 cm
 108395
Megosztás
maxxo

Értékelés

4,5 (84 értékelés)
100 % ügyfél ajánlja
1 vélemény

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni