Menu
Masszázs hátmosó öv, 79 cm Masszázs hátmosó öv, 79 cm
Ez az ezsköz a hát, a combok, vagy a vádli kellemes masszírozására és tisztítására használható. Egyik oldalán több száz, apró finom sörte található. A másik oldalán található kiálló kerek műanyag kiemelkedésekkel pedig kellemesen javíthatja a bőr vérkeringését, továbbá masszírozhatja a merev és fájó izmokat.   Az öv segítségével a testápoló krémet, vagy a napkrémet is felviheti testére. Nagyon alkalmas idősek és mozgáskorlátozottak számára. Ergonomikus, csúszásmentes fogója garantálja az egyszerű és biztonságos manipulációt.
3,5 4
4545

Masszázs hátmosó öv, 79 cm

árengedmény -30%

Masszázs hátmosó öv, 79 cm

4 értékelés
Eredetileg: 6 495 Ft | Kedvezmény: 1 950 Ft 4 545 Ft  Áfával
Elérhetőség: Raktáron 3 db
Önnél: 2020.07.13 hétfő  
A vásárlással kap 82 Kényelempont

Leírás

Ez az ezsköz a hát, a combok, vagy a vádli kellemes masszírozására és tisztítására használható. Egyik oldalán több száz, apró finom sörte található. A másik oldalán található kiálló kerek műanyag kiemelkedésekkel pedig kellemesen javíthatja a bőr vérkeringését, továbbá masszírozhatja a merev és fájó izmokat.  

Az öv segítségével a testápoló krémet, vagy a napkrémet is felviheti testére. Nagyon alkalmas idősek és mozgáskorlátozottak számára. Ergonomikus, csúszásmentes fogója garantálja az egyszerű és biztonságos manipulációt.

Anyag: műanyag
Magasság: 12,5 cm
Szélesség: 79 cm
Szín: átlátszó
 684069
Megosztás

Értékelés

3,5 (4 értékelés)
75 % ügyfél ajánlja

Kérdések

A termékhez nincs kérdés

Kérdezni szeretnék

Felhasználói értékelés

A megrendelés elküldésével egyetértek a személyes adataim feldolgozásával a 4Home, a.s. társaság üzleti és marketing céljaira.

Figyelmébe ajánljuk

action banner
feedback
NEWSLETTER
AZ ÖN VÉLEMÉNYE

Ne hagyja ki újdonságainkat és speciális ajánlatainkat.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és mindenről első kézből értesülhet

Az Ön véleménye érdekel minket!

Bezárni